ToomY napisal/-a:Prav lep je tale Megancic prav tako kot voznica ... lepa barva ceprav enim ni usec ne vem zakai...
Vse mi je ne tem avtu usec tud zadek je fenomenalen... manjkajo mu se zatemnjena stekla en original spojler uzad pa mal ga spustit pa bo super
Pa a ta volan si ze original mela al si sama pol kupla ...kai pa zdei nimas nc airbagu notr
em ne jaz sem ga dala noter:) nic airbagov nea rabim:D ce se struplem bom tak sam jaz noter hehe,hec.
Zelo lepo z okusom zrihtan megan.
Ne rabis se ozirati na kritike, vazno da je tebi vsec saj ga le sama najveckrat pogledas in vozis.
Le tako naprej ga obdeluj in se lepsi bo
marky napisal/-a:Zelo lepo z okusom zrihtan megan.
Ne rabis se ozirati na kritike, vazno da je tebi vsec saj ga le sama najveckrat pogledas in vozis.
ti pa mas eno zverino gor na sliki:) hvala za kompliment sej bo pocasi:)
To je bil pa moj megancek, pa sem ga tut tako kot ti pocasi rihtal in na koncu je prisel meni zelo lep izdelek (je v galeriji cela zgodba opisana in poslikana)
To je bil pa moj megancek, pa sem ga tut tako kot ti pocasi rihtal in na koncu je prisel meni zelo lep izdelek (je v galeriji cela zgodba opisana in poslikana)
bo sla precikirat ja pregovor pravi pocasi se dalec pride