Nosilcev ne potrebujes menjati, ce se avto pele normalno.
To je ocitno en nov primer uporabe besede potrbujes, na katerega v svojih 30ih letih se nisem naletel. Kaj manjka enostavnem: "Nosilcev ni potrebno menjat, ce se avto pelje normalno"?
Ce me kaj moti, je to napacna raba slovenskih besed. Govorte raje anglesko, delate manj napak.
Nosilcev ne potrebujes menjati, ce se avto pele normalno.
To je ocitno en nov primer uporabe besede potrbujes, na katerega v svojih 30ih letih se nisem naletel. Kaj manjka enostavnem: "Nosilcev ni potrebno menjat, ce se avto pelje normalno"?
Ce me kaj moti, je to napacna raba slovenskih besed. Govorte raje anglesko, delate manj napak.
Dobro ne zdaj v tej temi o pravilni rabi slovenskih besed.
Hvala za predloge, bom sel ta teden v trgovino kjer kopujem dele in rekel za kaki predracun, pa se do mehanika da vidim koliko me bo maznilo po zepu
Na renaultovem servisu so ti za glavni servis rekli da je cca 330eur Z delom vred? Ker servis pa je to? K me ma da bom kr gor pelu! Bom se vedno prsparu kljub voznji. Ker tuki v LJ so mi rekli da 500eur :S
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
UrbanD napisal/-a:Na renaultovem servisu so ti za glavni servis rekli da je cca 330eur Z delom vred? Ker servis pa je to? K me ma da bom kr gor pelu! Bom se vedno prsparu kljub voznji. Ker tuki v LJ so mi rekli da 500eur :S
Tukaj mi je rekla gospa 330eur komplet servis, plus tega ce je se kaj druga, ko najde da je za menjat, me poklice, vprasa ce menja in menjavo tudi opravijo. Namrec ful so prijazni.
Je pa treba prej kaki tedn poklicat se naroci, dela je baje za 8ur. 1dan in mas avto gotov
saj vrjetn ce bi peljal fusarju bi me prislo se ceneje, ampak tukaj mas vsaj garancijo! Vsaj sam mislim da je to bolse.