Renault Megane III - 2009
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=2235
Tema o novem RS-u je odprta ze nekaj casa. Pancho
Tema o novem RS-u je odprta ze nekaj casa. Pancho
lep pozdrav
...Ker se odlocam za nakup novega megana coupe me malo zanimajo vasa mnenja glede sledece zadeve!...Ne morem se odlocit glede dodatne opreme ali naj vzamem panoramsko streho ali paket udobje(senzori,prostorocna kartica,el.poklopljiva ogledala,ele.avt.rocna,nadzor tlaka v pnevmatikhah)...ne morem pa oboje ker mi na zalost ne znese!kaj bi zbrali vi?...Megane coupe pa bo bele barve oprema dynamik
lp
...Ker se odlocam za nakup novega megana coupe me malo zanimajo vasa mnenja glede sledece zadeve!...Ne morem se odlocit glede dodatne opreme ali naj vzamem panoramsko streho ali paket udobje(senzori,prostorocna kartica,el.poklopljiva ogledala,ele.avt.rocna,nadzor tlaka v pnevmatikhah)...ne morem pa oboje ker mi na zalost ne znese!kaj bi zbrali vi?...Megane coupe pa bo bele barve oprema dynamik
lp
moje mnenje: definitivno izberi paket udobje. sj panoramska streha je kul (pri coupeju ta ni pomicna), samo bos mel velik vec od senzorjev (preglednost nazaj v coupeju je u k****) in prostorocne kartice...ALONSO#1 napisal/-a:lep pozdrav
lp
mislm da bi z panoramsko streho zgledau zlo dobr,sam bi se na tvojem mestu raj odlocil za paket udobja,odlocitev je samo tvoja, kaj bos bol rabilALONSO#1 napisal/-a:lep pozdrav
lp
-
etore
odlocitev je padla,megane coupe dynamic(barva bela),PAKET UDOBJE!
mogoce mi bo zal za to soncno streho ker belemu coupeju pase fuul!...ampak sem vseeno raje dal prednost uporabnosti kot pa sminki
...jah motor pa bo 1.6 16v ja vem da ta ta motor ni lih dober,ampak dizla nocem ker toliko se ne vozim,da bi se mi dizel splacal!...cakalna doba mesec in pol!!!!...katastrofa!
LP
mogoce mi bo zal za to soncno streho ker belemu coupeju pase fuul!...ampak sem vseeno raje dal prednost uporabnosti kot pa sminki
LP
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
-
etore
kaj pa 1,6 si ga vozu. ker 1,5 gre proti 1,6 kot metk... use je boljse, poraba, navor, moc... 1,9 120km se gre skrit proti temu 1,5. kaj pa prednarocil za 1,4tce se ni?... nevem sam da nebos razocaran ker za moje pojme je res neprimern motor, pa ne gledam same moci, motor kot celota ne pristaja coupeju...