Evo zdele cez vikend ce bo lep vreme mam namen doma premenjat feltne... gor pridejo originalne renojeve 16" z Falken highpreformance gumami dimenzij 205/50/ZR16... ko bom glih razdiru mam namen se zbrusit zadnje bobne ker so prekleto rjavi... pa me zanima s katerim sprejem naj potem to pobarvam da bo bilo obstojno
...barvo pa bi rad dal tako navadno sivkasto kot je original...
Pa ju3 grem se dat rihtat oz. barvat zadni odbijac ki je poskodovan in nabavit stranske bele zmigle
LOL!! Jst ce bi vzel Laguno ki se ne da "Hauba" od motornega prostore odpred, zakaj newem... Bi mi jo dec dal za 2700+vsa oprema razn usnja... Litke originalne so tud zravn ble ja, z gumami.... Tk da si mal predrago dal..
Ma ni bla predraga... kr mal cene poglei pa kako so kei ohranjene... sicer sem jo pa kupu ze pred pol leta nazai sam je nisem prei tle predstavu... se pred recesijo hehe
Dobr ce vi tko pravte bo ze drzal... sicer sem jo pa sam "kao preplacal" z svojim dnarjem tko da pssst
Drugac pa takrat ko sem jo kupoval take kot je bila moje nisi dobil za tak denar... vse so ble okol ccc.3500 (kakih 100gor/dol)
Itak pa tem avtom ze tko al tko zlo padajo cene sploh pa zdei k je se kao "recesija" pa neki...
Saj je se ene 2 let ne mislm prodajat ker nima smisla ker ne bom dubu zanjo nc od nc, pa se masino mam cist porihtano tko da bv...
Rajs jo pocas po mal rihtam pa bo
ToomY ne poslusi jih prevec, cist po dobri ceni si ga dobil, sploh ce je v takem stanju kot pravis, da je (saj ima tvoja avtomatsko klimo in 4x airbag?)...Sam imam isto Laguno zlate barve, letnik 2000 in dci masino. Ze od kar sem se leta 1994 prvic peljal s tem avtom sem se enostavno zalubil v obliko in pred meseci sploh ni bilo debate kateri avto bom vzel s svojim omejenim proracunom (student). Res, da je notranjost prevec plasticna in je pri nizkih obratih precej len avto, a je kljub svojim letom se vedno zelo prijeten na pogled in udoben pri voznji.