Feltne + gume

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
žabc
Kraj: Ljubljana

Feltne + gume

Odgovor Napisal/-a žabc »

Zdravo!

Mene pa zanima ce je tole dobra ponudba kolega kupuje, pa nism cist zihr ce je to to sploh gume mi niso cist neki poznane.... 8)

Slika
Slika
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

gume res niso ne vem kaj, sam je pa skupna cena za moje pojme dost ugodna. sj gume lahko tut drugje kupi, ce mu te ne odgovarjajo. ce ni nujno, da so 205, bi mu js tole alternativo predlagal. :wink:
We are forced to act as if we are free...
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

exr napisal/-a:gume res niso ne vem kaj, sam je pa skupna cena za moje pojme dost ugodna. sj gume lahko tut drugje kupi, ce mu te ne odgovarjajo. ce ni nujno, da so 205, bi mu js tole alternativo predlagal. :wink:
pa kaj vi ljudje sebe res nimate nic radi, noben mi ne bo reko da so gume za 60eur vsaj pogojno kvalitetne, ni pa mus da so tudi za 150eur kvalitetne in priporocljive, za 60eur pa definitivno ne, drugace pa mislim da ta ponudba pogojno bi nekje zdrzala
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
žabc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a žabc »

sj prawm mene sama cena feltn ne mot kukr me motjo tele gumce :) k sm tud sam pristas dobrih gumi in mi toel ih ne deluje neki bas dobr...
Slika
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

sinko napisal/-a:pa kaj vi ljudje sebe res nimate nic radi, noben mi ne bo reko da so gume za 60eur vsaj pogojno kvalitetne, ni pa mus da so tudi za 150eur kvalitetne in priporocljive, za 60eur pa definitivno ne, drugace pa mislim da ta ponudba pogojno bi nekje zdrzala
a ti to govoris za gumo, ki sem jo prilepu zgoraj? za "potrditev" tvojih pogojno bistroumnih izjav si lahko za zacetek pogledas reviewe ljudi, ki so to gumo dejansko vozil :roll: :
http://www.tirestest.com/pkw_sommerreif ... index.html
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Uniro ... port-2.htm
We are forced to act as if we are free...
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

sem imel neki cajta kumho na prejsnem avto in po mojem mnenju se lahko kaksna toya kar skrije, in brez tezav koknurera v srednjem razredu.in sam sem zasledil kar neki dobrih rezultatov na testih
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

btw uniroyal rainsport 2 sem imel tudi sam in je zelo dobra guma :wink: na mokrem drzi super, na suhem pa tudi...edino robove mal pobira :D
Tako, da za tako ceno kot je zgoraj link (64eur) bi jih jaz sigurno vzel. Sicer imam zdaj michelin exalto PE2, ki so se mal boljse, ampak je tudi cena x2 skoraj proti uniroyalki.
Kumho pa ne poznam, tako da tezko recem...vendar glede na to da je drazja od uniroyal ne bi razmisljal :D
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

sploh ne vem, zakaj nekateri jamrate nad Kumho, kot da bi bile neke cungalunga gume....

Sicer pa, cena guma je odvisna tud od dimenzije (ne bi pa vedel, kako pogoste so 205/45/16).
Odgovori