Mene pa zanima ce je tole dobra ponudba kolega kupuje, pa nism cist zihr ce je to to sploh gume mi niso cist neki poznane....

pa kaj vi ljudje sebe res nimate nic radi, noben mi ne bo reko da so gume za 60eur vsaj pogojno kvalitetne, ni pa mus da so tudi za 150eur kvalitetne in priporocljive, za 60eur pa definitivno ne, drugace pa mislim da ta ponudba pogojno bi nekje zdrzalaexr napisal/-a:gume res niso ne vem kaj, sam je pa skupna cena za moje pojme dost ugodna. sj gume lahko tut drugje kupi, ce mu te ne odgovarjajo. ce ni nujno, da so 205, bi mu js tole alternativo predlagal.
a ti to govoris za gumo, ki sem jo prilepu zgoraj? za "potrditev" tvojih pogojno bistroumnih izjav si lahko za zacetek pogledas reviewe ljudi, ki so to gumo dejansko vozilsinko napisal/-a:pa kaj vi ljudje sebe res nimate nic radi, noben mi ne bo reko da so gume za 60eur vsaj pogojno kvalitetne, ni pa mus da so tudi za 150eur kvalitetne in priporocljive, za 60eur pa definitivno ne, drugace pa mislim da ta ponudba pogojno bi nekje zdrzala