Laguna I ph2 Concorde by ToomY

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Laguna I ph2 Concorde by ToomY

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Eko prodal sem 19ko in prisla je Lagunca...
U bistvu jo mam ze ene 3 mesce sam se mi ni dal gor dajat ker ni nc special :o

U glavnm...Laguna 1.6 16v Concorde je letnik 99" prevozenih ma cca 145k

Je kr lepo ohranjena razvidno iz slik... ima par napak ki jih bom najprej poskusil odpravit sele potem jo bom malo drugace "zrihtal"

Na avtu ni skoraj nic sprememb pac nekaj malenkosti:::
Porihtal sem ze veliki servis ki ni bil opravljen kljub 145000km tko da masinski del je zdei brezhiben...
Pa namontiral sem Xenon kit 6000..razlika je ocitna
Zacasno zamenjal feltne da sem dal gor zimske gume...potem spomlad pridejo nazaj original Renault 16".. (te so sposojene od mtke k ma tud tako Laguno hehe)
Nekaj je blo se akustike menjane... Pioneer DEH4000 radio ter Ground Zero prednji ter zadnji zvocniki ki sem jih namestil v original prostor za zvocnike ker nisem hotel delati luknje v polico... :roll:

Sledi pa se:::
Najprej je potrebno prebarvat zadnji odbijac ker je pocen pa se drug odtenek srebrne barve je tko da je full grdo ( ne vem kaj je prejsni lastnik delu )

Pa treba prefarbat zadnje bobne ker so fulla rjavi ter prednje celjusti...

Pridejo se strasnki beli zmigovci

Zadnje luci kjer so oranzne bom ces prelimal rdeco folijo ali pa zatemnil s sprejom tako da bodo celotne luci rdeckaste

Potem mogoce temnenje stekel

Ostalo bomo pa se vidl... kako bo :D

Evo se par fotk

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Zadnjič spremenil ToomY, dne 06 Feb 2010, 15:21, skupaj popravljeno 8 krat.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

leeepaa lagunca :shock:

drgac pa upam da ne bos imel tezav s policaji zarad xenona... mislim pada bos povzrocil kar nekaj hude jeze ostalih voznikov ki jih bos zaslepil s tem xenonom brez lece :wink:
Slika
A.F.
Kraj: Cerkno / Logatec

Odgovor Napisal/-a A.F. »

Lepa laguna in fajn ohranjena :) . Drugace pa pazi glede xenona, ce ne drugega vsaj montiraj 4300k, da nebo izgledalo tako sumljivo - pa se takrat ni zihr, da nebos imel problemov. Policija ima namrec vedno pogosteje razne 'anti-xenon' akcije...
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

lepa
Slika
Uporabniški avatar
ToomY

Hwala... :wink: Se bom trudu jo se mal porihtat da bo se lepsa ker sem komi cakal da jo zamenjam za 19-ko in zdei jo mam... za nekoga ni nic vredna zame pa velik...navsezadnje je le moj 2.avto tko da sei bo kmal kei bolsga padl... sei veste studentska leta so tezka sploh z eur je vedno problem:lol:

Glede Xenona...sei drugac niso tok mocne kot zgleda na sliki ampak useen vem da morm mal pazt na "plave" ker kazni so previsoke...
Ce me ustavjo se nardim neumnga da je blo to ze notr ko sem kupu avto... sei vem da bom mogoce se vedno placu mogoce ma pa "plavi" dobr dan pa se me usmil pa rece sam zamenji to... :D

...
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Malo bi se lahko sla v poden. Drugace pa huda :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Lepa Laguna, velik varnih km ;)
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

hm cist lepa je ...se jst jo bi mel :D
Uporabniški avatar
LiLDee
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a LiLDee »

Lepa lagunca. Pa velik varnih kilometrov z njo. 8)
Uporabniški avatar
ToomY

Hwala za zelje in pohvale... sei ze more bit lepa saj je vendarle Renault :lol:

Evo zbrskal sem eno sliko kako bom napravil zadnje luci da bodo kompletne rdece... samo ne vem se kaj naj naredim..ali naj dam s sprejem temnit ali rajs dat rdeco folijo cez kot pri steklih da lahko se dol vzamem :?:

Pa kje bi se dal sploh dobit rdeco foljo...ali naj grem k tem fantom ki temnijo stekla...oni bi mi zihr to zrihtal :shock:

Slika
Uporabniški avatar
ToomY

A pa se nekaj...ce kdo ve kako se pri tem motorju 1.6 16V zmontira sportni filter brez kakih vecjih predelav... ker sem poskusal monitrati ker mam enega doma pa ne morem ker nima nikjer okroglih cevi ampak ene velke cudne ovalne pa se sploh nc ne da :roll: :?:
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

Frend je mel masino sicer 1.8 ampak prov dost razlike ne more bit. Tko da kolkr je men znano, mas ti na desni strani masine ogromno ene plastike - tm nej bi bil zracni filter. Tko da bi naceloma mogu uno vse vn uzet, pa filter s koleni pritrdit direkt na sesalno loputo.
Uporabniški avatar
ToomY

Ja mas prav ja...sam ce vse vn vrzem pol kje naj dobim taka kolena... ker potem ostane zelo velka luknja nepravilne ovalne oblike..in takih kolen ni nikjer edin ce sam neki spacam sam to pa nocm ker ne bo kvalitetno pa se grdo bo zgledal... ma kdo se kako resitev ker bi rabu mal zvoka...

Ce pa to nea bo slo me pa zanima za kaki ror... me zanima ce bi pasal kaki univerzal Powerful al pa kei podobnega... samo jst bi ga rad dal nekak pod odbijac brez da bi rezu plastiko ker nocm tega...
Dal pa bi kaj ovalnega pa tko zmontiral da bi se tesno prilegal pod odbijac ker drugace bi grdo izpadlo..
Sam ciljam na cist desnega ali pa mogoce levega :wink:

Slika
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Js ti nebi priporocal Powerful-a. Prevec ruzi in se homologacije ni.

Pa rjavijo ko sam vrag.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

se moje mnenje glede luci da bi jih pordecil ... jaz tega neb delu ..ker original ful leps izpade kukr ce je ciz rdec... pa se polcaji se ti lahko vpicjo v to :wink:
Slika
Odgovori