zanima me ce kdo pozna koga ki bi spremenil ventilacijski sistem tako da bi dal iz mojega megana 1 vn vse v celoti kar se tice ventilacije seveda ventilator pustim vgrajen vendar komande in kablovje bi menju tako da bi potem vstavil komande naprimer od lagune 2, ki ima avtomatsko klimo, uporabil njen regulator za ventilacijo in dodal notrani termometer.
kolikor vem ima laguna lopute za zrak vodene z motorcki moj jih pa nima. kako bi to lahko spremenil?
pa kok vsega bi blo treba prevezat pa dodat senzorjev pa tega?
menjava ventilacije
Toliko stroskov, da se gotovo ne splaca.
Sem ze videl par primerov, ko so recimo predelali klimo iz rocne v avtomatsko, vendar tako, da so jemali dele od istega modela avtomobila. V tem primeru, ko bi kombiniral z deli od dveh razlicnih avtov bi ratala pomoje velika stala in ni vredno ne zivcev, ne denarja.
Ce bi rad imel avtomatsko klimo bo bolje, da kupis tak avto, ki jo ima ze vgrajeno.
Sem ze videl par primerov, ko so recimo predelali klimo iz rocne v avtomatsko, vendar tako, da so jemali dele od istega modela avtomobila. V tem primeru, ko bi kombiniral z deli od dveh razlicnih avtov bi ratala pomoje velika stala in ni vredno ne zivcev, ne denarja.
Ce bi rad imel avtomatsko klimo bo bolje, da kupis tak avto, ki jo ima ze vgrajeno.