Predstavitev uporabnikov foruma Renault Klub
Pozdravljeni,
kot se spodobi, ko prideš v hišo se najprej predstaviš, zato bom to dolžnost tudi jaz orpavil.
Moje ime je Milan, prihajam iz Ljubljane. Sem avtomobilski entuziast že od malih nog. Ne lastim si ravno Renault-a, a upam da zaradi tega ne bom drugorazredni uporabnik
Upam na dobro in korektno sodelovanje.
Marsikaj ne vem o Renaultih, zato se ne čuditi kakšnem "butastem" vprašanju
Lep pozdrav,
LaKi83
P.s: Se opravičujem uporabniku Laki, ker sem si malo sposodil nick, a tega uporabljam povsod
kot se spodobi, ko prideš v hišo se najprej predstaviš, zato bom to dolžnost tudi jaz orpavil.
Moje ime je Milan, prihajam iz Ljubljane. Sem avtomobilski entuziast že od malih nog. Ne lastim si ravno Renault-a, a upam da zaradi tega ne bom drugorazredni uporabnik
Upam na dobro in korektno sodelovanje.
Marsikaj ne vem o Renaultih, zato se ne čuditi kakšnem "butastem" vprašanju
Lep pozdrav,
LaKi83
P.s: Se opravičujem uporabniku Laki, ker sem si malo sposodil nick, a tega uporabljam povsod
Življenje je kratko, zato ga uživajmo v polni meri veselja in radosti, obdane s srečo
Predstavitev uporabnika ssimon
ssimon napisal/-a:No pa bom še jest neki povedov pa pokazov.
Star 30 let(u jebemti že) fotr dveh mulčkov oženjen 5 let po poklicu trgovec pred tem pa 7 let šofer.
Zdej mam takle vozek
Tole sm pa jest kr precej žejen
Tole so moji trije najdražji in telebajsek.stara 8 in 5 let
To je to
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Pozdravljeni!
Kar nekaj časa sem pregledoval forum, predno sem se odločil da se vam pridružim. Malo sem bil v dvomih ali spadam sem, ker so tu večinoma novejša vozila, namreč moj Renault je R4 TL letnik 1979, registriran kot starodobnik z vsemi certifikati in plaketami. Uporabljam ga le občasno, za vsak dan vozim drug avto.
Živim v Žužemberku, sem prišlek iz Ljubljane, za podeželje sem se odločil, ker mesta enostavno ne prenesem več. Tu je raj v vseh primerih. Ljudje, okolje, parking
, hrana, pijača, zabava...naredite kdaj srečanje pri nas ob gradu, zna biti zelo zabavno.
Kar nekaj časa sem pregledoval forum, predno sem se odločil da se vam pridružim. Malo sem bil v dvomih ali spadam sem, ker so tu večinoma novejša vozila, namreč moj Renault je R4 TL letnik 1979, registriran kot starodobnik z vsemi certifikati in plaketami. Uporabljam ga le občasno, za vsak dan vozim drug avto.
Živim v Žužemberku, sem prišlek iz Ljubljane, za podeželje sem se odločil, ker mesta enostavno ne prenesem več. Tu je raj v vseh primerih. Ljudje, okolje, parking
Dobrodošel na forumu. Res da prevladujejo novejša vozila ampak vseeno mam tudi nekaj petic in katrc na forumu. Orange ma podobno kot ti le da je oranžna (pa par sprememb ma
)
Predstavi še avto v galeriji z več slikami in podrobnejšim opisom.
Predstavi še avto v galeriji z več slikami in podrobnejšim opisom.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG