Poliranje

Vse ostale teme
Odgovori
leonardo

Poliranje

Odgovor Napisal/-a leonardo »

Pozdravljeni,

Po zimskem casu bi rad spoliral mojega Megana Grandtoura. Ima kdo kaksen nasvet kje v Lj. ali v okolici to opravijo kvalitetno in za zmerno ceno.
Pa prosim ne mi dajat nasvete, da to opravim sam!!

Hvala
Leonardo
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Poliranje

Odgovor Napisal/-a Stupo »

V Mostah nasproti Hofra je ena firma, ki se ukvarja s tem. Kaj vec bodo morali pa drugi povedati.
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Stupo napisal/-a:V Mostah nasproti Hofra je ena firma, ki se ukvarja s tem. Kaj vec bodo morali pa drugi povedati.
res je... tm k je tut en lokal mislm da zravn pa avtopralnica tam ti polirajo pa kemicno spucajo avto... stevilke nimam nobene na zalost :wink:
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

js sm pelu megana tja kemicno spucat in sem ga moral tam cez dan pustiti.. oz en dan okol 4h ke prpelu drug dan ga okol 2h prevzel..da se je vse lpo posusil in to :wink:

za poliranje pa nwm kok casa :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Stupo

86-4PJ napisal/-a:
Stupo napisal/-a:V Mostah nasproti Hofra je ena firma, ki se ukvarja s tem. Kaj vec bodo morali pa drugi povedati.
res je... tm k je tut en lokal mislm da zravn pa avtopralnica tam ti polirajo pa kemicno spucajo avto... stevilke nimam nobene na zalost :wink:
Na zalost se vec ne ukvarjajo s tem. :?
Slika
Uporabniški avatar
Patrik
Kraj: Miklavž pri Mb

Odgovor Napisal/-a Patrik »

clio open za kvalitetno poliranje bo ziher potreboval 5 ur.
Slika
Uporabniški avatar
Stupo

Sledi krtac se res nebodo videle, ampak je tako, da ce ga enkrat spoliras ga moras potem skoraj vsako leto, ker barva malce obledi - vsaj jaz imam take izkusnje.
Slika
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

86-4PJ napisal/-a:
zdaj je tam nov lastnik, oz drugi zaposleni, in se samo s tem ukvarjajo, tako da morjo to narest se bols kukr so pri prejsnm lastniku
Odgovori