Trajanje zavornih diskov - 2007 Renault Megane 1.6 16V

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

mal za primerjavo - js sem na kombiju (Ford Transit) menjal prejsni mesec prvic diske (vse stiri) prvic zadnje pakne in drugic sprednje disk ploscice ;)
prevozenih ma pa 197.000km ;)
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Grande

Odgovor Napisal/-a Grande »

Da se se jaz malo pohvalim.... kombi Renault Master, podaljsan in povisan, prodal sem ga pri 435.000 km z originalnimi diski . Tako da je marsikaj odvisno tudi od stila voznje.
danci1973

Odgovor Napisal/-a danci1973 »

Fan napisal/-a:Pozdravljeni
V koliko so bili zavorni diski menjani se vidi.
A lahko malo opises, kako bi se naj videlo?

D.
Uporabniški avatar
Drmo.JR
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drmo.JR »

Tiste crte niso razpoke na diskih ampak brezglavo bremzanje, ko se z segretimi diski ustavis na semaforju in se disk in ploscica skupaj zapeceta in nastanejo crtice, to ni nic hudega in disk ne bo razpadu ali kaj podobnega. to da si disk pozru v 45000km ni nic nenavadnega, sem ga videl pozrtega ze pri 10000 km.
Slika http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;
danci1973

Odgovor Napisal/-a danci1973 »

Drmo.JR napisal/-a:Tiste crte niso razpoke na diskih ampak brezglavo bremzanje, ko se z segretimi diski ustavis na semaforju in se disk in ploscica skupaj zapeceta in nastanejo crtice, to ni nic hudega in disk ne bo razpadu ali kaj podobnega. to da si disk pozru v 45000km ni nic nenavadnega, sem ga videl pozrtega ze pri 10000 km.
Ta avto se nikoli ne vozi brezglavo, lastnik / voznik ze dolgo ni vec mulc in stvari ne pocne brezglavo. Ce so bili diski kdaj pregredi, to sigurno ni bilo zaradi nacina voznje, kvecjemu zaradi napake na zavorah.

Je pa zanesljivo razpoka, le da fotka tega morda ne prikaze. Ce z nohtom gres preko, se 'zataknes'.

D.
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

danci1973 napisal/-a:
Fan napisal/-a:Pozdravljeni
V koliko so bili zavorni diski menjani se vidi.
A lahko malo opises, kako bi se naj videlo?

D.
Pozdravljeni

Po tovarniskih plombah/barva.
Tisto kar ste slikali je napokan zavorni disk - moznost loma med voznjo. Crte od zavornih ploscic izgledajo na disku malo drugace.

"scrat"
Narobe ste obvesceni, seveda se da menjati samo diske.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

da se menjat samo diske..
samo jaz nebi presal starega lezaja ven pa ga v nov disk dajal, ker je nov lezaj 25eur

diski so me pa prisli od brembo 120eur par plus lezaji.
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Kako se je zadeva koncala?
Sem pri svojemu twingu na zadnjih diskih opazil enake razpoke, sprednji so pa kot novi.
Slika
Odgovori