Clio I ph1 1.4, l.'94 - by Jero
Evo, obljuba dela dolg, tko da fotke so tuki:
Katastrofa okrog tanka:

Snet odbijac je pokazu se mal rjice:

Povarjen nosilec zadnjega odbijaca:

Evo kako zgleda moja pisanica:

No zdej pa samo se upam da bo cez vikend mal vremena da sa to koncam.
Katastrofa okrog tanka:

Snet odbijac je pokazu se mal rjice:

Povarjen nosilec zadnjega odbijaca:

Evo kako zgleda moja pisanica:

No zdej pa samo se upam da bo cez vikend mal vremena da sa to koncam.

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
OK. Bliza se cas ko bo treba bremze menjat. Planirou sm Brembotove diske Brembo MAX, ter zavorne ploscice Green stuff. Cene obojga so dost ugodne pa tut zavorna sila mislim da bi se znala s tem povecat. Zdej pa prosim ce ma kir kake iskusnje s temi diski pa ploscicami, naj mal pokomentira.
LP
LP

No ja da ne bo sam rjavcek dobivu vse pozornosti, da predstavim se prejsnji projekt, k na zalost ne bo nikol koncan tko ko sm si zamislu. 
U glavnem avto je 1995 Seat TOLEDO 1.9 TD (75 KM). Zadeva ma od opreme servo volan pa centralno zaklepanje. Do zdej ma prevozenih ze zlo zlo bliz 250k km, pa e vedno tece ko urca (tok tok tok po lesu).
Zdej je iz avta pobrana vsa muzka -gre v Rjavcka, OZ-jke so se prodale lani ker sm mogu placat fax, ostalo pa je blo povrnjeno v orig. stanje ( razn maske) da fotr ne tecnari.

Predelana in originalna mrezica v maski

Zlo zlo "mejhen" prtljaznik

Tole pa je blo slikan ze kr neki casa nazaj.

U glavnem avto je 1995 Seat TOLEDO 1.9 TD (75 KM). Zadeva ma od opreme servo volan pa centralno zaklepanje. Do zdej ma prevozenih ze zlo zlo bliz 250k km, pa e vedno tece ko urca (tok tok tok po lesu).
Zdej je iz avta pobrana vsa muzka -gre v Rjavcka, OZ-jke so se prodale lani ker sm mogu placat fax, ostalo pa je blo povrnjeno v orig. stanje ( razn maske) da fotr ne tecnari.

Predelana in originalna mrezica v maski

Zlo zlo "mejhen" prtljaznik

Tole pa je blo slikan ze kr neki casa nazaj.

Evo dons po celmu dopolddnevu in pol se po precejsnjem delu popoldneva mi je koncno ratal napeljat vse kable za avtoakustiko. Zdej stvar vsaj priblizno spila tko ko je treba. Not je prisu 4-kanalni ojacevalc Ground Zero GZTA4.120MK2, pa komplet novi kabli za zvocnike. Zdej se bom pa se 1x mogu spravt potegnit kable v vrata in narest luknje v tapete, potem pa pridejo not se JBL GTO 506, pa ene 10-kice ob polici pa nova polica not brez luken, pa seveda se Dragster DWE 126.1 
A res nima noben iskusen z unimi bremzami o kterih sm pisu?
A res nima noben iskusen z unimi bremzami o kterih sm pisu?

- Primož Five
- Kraj: Logatec
od ventilarja rabs sam celjusti vse ostalo pase na navdnega,tk da pa se kupis pravi fi diskov in resen problem je pa res da je minimalna felga 14coll ali pa od gt turbo 13ka tud gre gor.jero_13 napisal/-a:Ja brembo in green stuff me pridejo okol 130eur komplet, tko da mislm da ni take razlike, glede na to da bi mogu tm uzet malo morje stvari da bi od ventilarja sistem gor spravu.
l.p.wily
No se pravi sem potem se na slabsem... Rabim porem nove celjusti + diske + ploscice. Mislim da se zmeri cnej pridem skoz z bremboti + green stuff ploscicami.
Aja pa mal dvomim da bi dobu od GTT-jke feltne gor ce bi meu od ventilarja bremze ker ze zdej grejo glih za glih gor.
Aja pa mal dvomim da bi dobu od GTT-jke feltne gor ce bi meu od ventilarja bremze ker ze zdej grejo glih za glih gor.