Imam Clio l.99 sicer dela dobro, ne dela pa mu stevec in ne steje KM.
Vcasih pa se prizge se lucka da je napaka. Stevec se vsake toliko casa vklopi in dela ,pa spet preneha... Ce je slucajno kdo imel taksen problem naj mi prosim sporoci.
Lp Matjaz
Mozno je, da ima avto v DIN prikljucku za AR tudi zico, ki skrbi za avtomatsko prilagajanje glasnosti glede na hitrost voznje. Ce je tam slab stik ali ce priklopis kak neoriginalen AR, crknta brzinomer in stevec km.
polanc napisal/-a:Imam Clio l.99 sicer dela dobro, ne dela pa mu stevec in ne steje KM.
Vcasih pa se prizge se lucka da je napaka. Stevec se vsake toliko casa vklopi in dela ,pa spet preneha... Ce je slucajno kdo imel taksen problem naj mi prosim sporoci.
Lp Matjaz
Meni se to slisi kot tezava s senzorjem stevca. Vsaj pri meni je bil to problem. Lahko ga probas spucat, ali pa ga menjas.
polanc napisal/-a:Imam Clio l.99 sicer dela dobro, ne dela pa mu stevec in ne steje KM.
Lp Matjaz
Meni se to slisi kot tezava s senzorjem stevca. Vsaj pri meni je bil to problem. Lahko ga probas spucat, ali pa ga menjas.
Js 100% je problem v senzorju, lahk ga spucas, sam ti povem, da je tole bol zaston delo, ker ne dela dolgo. Kupi novega, stane se mi zdi, da okol 35e in bos mel mir za nekaj casa.