Luc ne dela
Luc ne dela
pozdravljeni.
Imam en velik problem , in sicer z karatko lucjo na sovoznikovi strani.
In sicer mi ne dela.Menjal sem ze dve zarnice in ne dela in se vedno nic.
potem sem meril prevodnost zarnice in je vse ok.Potem sem meril tok na priklopu zarnice.Ko dam minus na kak vijak od motorja je 12v, ko pa dam na minus od priklopa zarnice je pa 14v ????
V naprej hvala za odgovor
Lp Bisty
Imam en velik problem , in sicer z karatko lucjo na sovoznikovi strani.
In sicer mi ne dela.Menjal sem ze dve zarnice in ne dela in se vedno nic.
potem sem meril prevodnost zarnice in je vse ok.Potem sem meril tok na priklopu zarnice.Ko dam minus na kak vijak od motorja je 12v, ko pa dam na minus od priklopa zarnice je pa 14v ????
V naprej hvala za odgovor
Lp Bisty
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
Ce ti pomaga sem imel enak problem na meganu II.
Problem je pa bil na plosci z varovalkami pri akumulatorju... in sicer skrajni zgornji konektor (ni pokrit, tako da je komot dostopen,... seveda je treba dati zascitno plastiko stran), ki je namenjen vsem lucem spredaj je imel/se vedno ima slab stik... malo ga premikaj oz. premikaj zice ki gredo v konektor in opazuj ce se v neki fazi prizgejo...
Skoraj sigurno je to to...
Problem je pa bil na plosci z varovalkami pri akumulatorju... in sicer skrajni zgornji konektor (ni pokrit, tako da je komot dostopen,... seveda je treba dati zascitno plastiko stran), ki je namenjen vsem lucem spredaj je imel/se vedno ima slab stik... malo ga premikaj oz. premikaj zice ki gredo v konektor in opazuj ce se v neki fazi prizgejo...
Skoraj sigurno je to to...