Par vprasanj glede Cliota

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Deniss
Kraj: Kranj

Par vprasanj glede Cliota

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Zivjo!!
Gre se za Renault Clio 1.2 RN 1999 kot pise u podpisu.

Prvo vprasanje:
Ko bremzam bremze cvilijo in to zelo glasno. Ploscice so bile menjane 23.01.2008. +Ko hocem naglo zavreti pri hitrosti 100km/h se slisi kot da bi igral po bobnih. Kaj bi blo vzrok kako lahko to popravim?

Drugo vprasanje:
Rad bi imel zvocnike zadaj na polici. Videl sm pri radiju in ima 4x po +in- kabel, dve parice gresta na sprednje zvocnike. Kam pa greta drugi dve?

Tretje vprasanje:
Ne sprica mi vode na zadnje steklo. Njiker ni mokro pa se motorcek se slisi da dela. Kaj bi biu loh vzrok?

Zahvaljujem se vam za odgovore!
LP Denis
Zadnjič spremenil Deniss, dne 14 Maj 2009, 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

3. ce se slisi motorcek pa ti voda ne tece, ne vem kaj bi lahk druzga blo kot da je cev nekje prekinjena ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

3. Zabasana soba zadaj.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

2. Kabli niso speljani in jih bos moral sam speljati do zadnjega dela avtomobila. Vidis pa 4 kanale oziroma 8 kablov za zvocnike le na izhodu iz radia, od iso konektorja dalje pa sta verjetno speljani le 2 parici se pravi za sprednji sistem...., ki pa je potem brikan se na sprednje visokotonce na armaturo.....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
robiko

Odgovor Napisal/-a robiko »

1. Slaba kvaliteta ploscic-pretrde, obrabljene diske-korozija, al pa ovalne bobne
robertos

oi

Odgovor Napisal/-a robertos »

men tud delal to,takoj po menjavi diskou in ploscic ter po 1000km ko so se ulaufale. blo pa so neke defektne ploscice in so mi jih pod garancijo zamenjal in je blo pol uredu,drgac ap to dela tudi pri porabljenih plocicah oz. zvitem disku . lp
Deniss

tretje uprasanje sm resil, sobo sm sam naspricu z Cilit Bangom in zdej dela hvala Tommy30
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

kabli za zadnje zvocnike so speljani samo do konektorja ki je spredaj pri nogah v pragu dalje jih ni ce nimas original radia ....ker navadno ce imas original radio grejo v bok ali zadnja vrata ....

Tako da je najbolje ce nisi nek stromar da napeljes direkt iz radia do zadnje police nove kable ...drugace se da tudi na tistem konektorju v bocni tapeti najti kontakte in priklopiti kable ....sam je potreben instrument da ugotovis taprave in polariteto ker barve kablov se sperminjajo od konektorja do konektorja :lol: obilo zabave :wink:
Deniss

Bom kr kle vprasov da ne odpiram nove teme.
Zanima me ce je kaj narobe s tem ko ugasnem avto se slisi zzzzzzzzzzz. Pri nobenmu clotu tega nism nikol slisov, kaj se to slisi je kaj narobe????

Hvala in LP
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

pa to ni vetranca? Se pravi je mozno da je neki konektor med sesalnim kolektorjom in zracnim filtrom, ker meni tud vcasih to dela, kot da je nek strom not, pol pa tist konektor izklopim/vklopim pa je cool....
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

denis.rxe napisal/-a:Bom kr kle vprasov da ne odpiram nove teme.
Zanima me ce je kaj narobe s tem ko ugasnem avto se slisi zzzzzzzzzzz. Pri nobenmu clotu tega nism nikol slisov, kaj se to slisi je kaj narobe????

Hvala in LP
Men to dela 1.4i petka. Pr men se slis motorcek za prosti tek, kater gre ob vzemu kontakta v max polozaj.
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

denis.rxe napisal/-a:Bom kr kle vprasov da ne odpiram nove teme.

Hvala in LP
Mislim da to tud moj dela ...sam se se nism stem obremenjeval ...vcasih ko ga parkiram v garazo in ugasnem motor se slisi en zvok za karatek cas vrjetno isti kot pri tvojem, sam se mi zdi da to dela samo poleti ...(vrjetno takarat ko je klima vklopljena)
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

za diske ce so se prvi enojni so se tut pri meni pojavlali tile problemi in sem jih zamenjal za 238mm dvojno hlajene plus druge celjusti
(ta omenjen komplet prodajam,ker sem presel na 259mm, 238mm diske,celjusti za njih ter ploscice prodajam -ce bi te zanimali me kontaktiraj na PM)
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Deniss

rambo glede bremz smo pa unga clota ze prodal tko da usen hvala
Deniss

Evo posnel ta cuden zvok ----->http://www.youtube.com/watch?v=F2eDs11ctKI
Odgovori