Menjava zadnjega lezaja na laguni l2000
-
primozb2005
Menjava zadnjega lezaja na laguni l2000
Pozdravljeni
na laguni moram menjati zadnji lezaj pa me zanima ali je lezaj samo privijacen ali je stisnjen. Tako da vem ali potrebujem samo kljuc ali pa mogoce se kaksno stiskalnico.
Hvala in lp.
na laguni moram menjati zadnji lezaj pa me zanima ali je lezaj samo privijacen ali je stisnjen. Tako da vem ali potrebujem samo kljuc ali pa mogoce se kaksno stiskalnico.
Hvala in lp.
Re: Menjava zadnjega lezaja na laguni l2000
V kolikor imas zadaj diske bo verjetno treba na preso. Je pa se en problem, ko bodo zadnji diski za zamenjavo, bos menjal vse skupaj s pestom, ker je iz enega kosa....primozb2005 napisal/-a:Pozdravljeni
Hvala in lp.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
-
primozb2005
Pozdravljeni
Zadaj se zamenja samo lezaj, potrebno je pa imeti preso in tocne nastavke, da se ne poskoduje zavorni disk. Cena lezaja je okoli 40eur
Lep pozdrav
Zadaj se zamenja samo lezaj, potrebno je pa imeti preso in tocne nastavke, da se ne poskoduje zavorni disk. Cena lezaja je okoli 40eur
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
-
primozb2005
Letnik 2000 se ni bilo Lagune2.Shusuglao napisal/-a:na enih je vse skup s pestom pa se tisti salala za abs pride zraven, zato najbrz taka nora cena
genericni lezaji so cisto v redu, ce se jih sploh da dobiti
a to je ze laguna 2 ali je fejsliftan prvi model?
Leta 2001 so bile 1 lagune Ph2 ukinjene in pojavile so se 2 generacije
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
kulci bom malo dialogys prebral jutri
lagune 2 nimam not zato sprasujem
@deejayam
odvisno kako delas
oce ga je na svoji laguni zamenjal brez prese, macgyve style, zase pa vem da s tremi macolami in dobro vilo nebi skup spravil
lagune 2 nimam not zato sprasujem
@deejayam
odvisno kako delas
oce ga je na svoji laguni zamenjal brez prese, macgyve style, zase pa vem da s tremi macolami in dobro vilo nebi skup spravil
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC