Imam vprasanje! Avto deluje normalno, razen ko hoces pohodit gas(npr. prehitevanje) pa se zgodi(slisi) tak kot da bi kuplonga drsela poleg pa dvigne obrate,.. avto pa glih komaj malo pospesi.Ce pa pocasi pospesis pa je vse normalno!
Ce speljes iz mesta pod polnim gasom pa je vse ok, torej samo ko pospesujes 2,3,4,5 v sesti nisem probaval!
Menjal sem ze komplet prenos iz stopalke do sklopke( tisto vmes, cilinder al kaj je), pa olje je menjano( zavorno, ker gre iz iste posode).
deejayam napisal/-a:Imam vprasanje! Avto deluje normalno, razen ko hoces pohodit gas(npr. prehitevanje) pa se zgodi(slisi) tak kot da bi kuplonga drsela poleg pa dvigne obrate,.. avto pa glih komaj malo pospesi.Ce pa pocasi pospesis pa je vse normalno!
Ce speljes iz mesta pod polnim gasom pa je vse ok, torej samo ko pospesujes 2,3,4,5 v sesti nisem probaval!
Menjal sem ze komplet prenos iz stopalke do sklopke( tisto vmes, cilinder al kaj je), pa olje je menjano( zavorno, ker gre iz iste posode).
Hvala
Kak vztrajnik bi tud lahko bil.....drugace pa cimprej v prodajo, ker ce ne bos za rezervne dele se enkrat toliko zmetal kolikor je avto vreden....
...menjal sem samo to kaj je vcasih bla zajla na starih avtih, val sklopke al kak naj ti recem to kar povezuje stopalko v kabini pa do sklopke(prenos)!
deejayam napisal/-a:...menjal sem samo to kaj je vcasih bla zajla na starih avtih, val sklopke al kak naj ti recem to kar povezuje stopalko v kabini pa do sklopke(prenos)!
SKLOPKE nisem menjaval!!!!!
Ja pol pa komplet sklopko zamenji ( vse kar zraven spada - kit )in to je to, sej imas vse simptome pokvarjene kuplunge, ....pac
deejayam napisal/-a:...ni taki problem sklopke zamenjat! KAJ PA CE NI KUPLONGA!!!!! avto ma 110.000 km
Se kak ideja preden kupim novo kuplongo!!!!!
hvala !
A mas varovalko ( zicnato )na pedalu sklopke se montirano ali ti je ze odletela, kajti meni se je to zgodilo prejsni teden, enostavno na semaforju je nekaj pocilo ko sem stisnil sklopko in odledel je kos debele zice - varovalke stopalke sklopke. Zacelo se mi je dogajat tako sranje kot pri tebi....kupil sem novo varovalko ( 5eur) zmontiral in delovalo je spet kot mora.....jebenti renoja.......