Shock protection pri original avtoradiu za Clio
Shock protection pri original avtoradiu za Clio
Zanima me, kako deluje shock protection pri CD-jih pri spodnjem avtoradiu. Namrec meni ob kaksni vecji luknji takoj preskoci. A je to normalno?

Re: Shock protection pri original avtoradiu za Clio
Pri mojemu cliu l.2003 je bil enak radio in ni preskakovalo. Ti to dela ze od zacetka? S casom se najbrs tudi leca zapaca in je zato zadeva toliko bolj obcutljiva. Lahko poskusis s cistilnim CDjem, samo nevem kako se obnese.
Radio sem ravno zmontiral in je rabljen. Saj majhne luknje, itd. ne preskakuje nic, vendar ce je vecja luknja pa preskoci. Po moje bi moralo to vseeno ''ublaziti''.
Sicer sem pa kar zadovoljen. Za serijski radio je zvok cisto v redu, pa obvolanska rocka je tudi zakon. Ceprav so nekateri gumbi prevec noter proti volanu in jih je tezje doseci.
Sicer sem pa kar zadovoljen. Za serijski radio je zvok cisto v redu, pa obvolanska rocka je tudi zakon. Ceprav so nekateri gumbi prevec noter proti volanu in jih je tezje doseci.
Nic, sem sedaj malce bolje preizkusil in v bistvu stvar niti ne preskakuje prevec. Mora biti res velika luknja. Bom cez teden razdrl radio, pa da vidim, ce je sam sistem brezhiben.
Sicer pa, ce kdo rabi imam odvec kabel s kodo 8200091903-F (glej sliko spodaj), pa ga lahko pride iskat, ker sicer bo sel v smeti.

Sicer pa, ce kdo rabi imam odvec kabel s kodo 8200091903-F (glej sliko spodaj), pa ga lahko pride iskat, ker sicer bo sel v smeti.

Re: Shock protection pri original avtoradiu za Clio
Kolikor se jaz spomnem deluje shock protection na principu bufferja. CD sicer bere, predvaja pa z par sekundnim zamikom.mtl napisal/-a:Zanima me, kako deluje shock protection pri CD-jih pri spodnjem avtoradiu. Namrec meni ob kaksni vecji luknji takoj preskoci. A je to normalno?
LP M.
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer
Is it GREEN ? . . . . . . . . YES
Is it GREEN ? . . . . . . . . YES