Rosenje zadnjih luci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
samo07
Kraj: ?†kofja Loka

Rosenje zadnjih luci

Odgovor Napisal/-a samo07 »

Lep pozdrav!

Pol leta nazaj sem kupil novega Megana grandtour pri katerem imam sedaj v zimskem casu stalno zarosene zadnje luci. Zanima me, ce mogoce kdo ve je to normalno za Megane in ali je to stvar za reklamiranje.

Lp Samo
Vse kar ni Renault je,... ja takle mamo!
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

Ce je avto dobro zavarovan, to sploh ni problem, ce razumes kaj mislim... 8)
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Uporabniški avatar
DjRok
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a DjRok »

ja jst bi na tvojem mestu,ce se mas garancijo pelu na servis pa naj uni tam pogruntajo ka je :) ce pogledas to z vidika reklamacije,mislim da bi ti mogl notr uzet,razn ce si kej sam delu pol ne wem ka bo...
Renault Thalia 1.4
recept

Re: Rosenje zadnjih luci

Odgovor Napisal/-a recept »

samo07 napisal/-a:Pol leta nazaj sem kupil novega Megana grandtour pri katerem imam sedaj v zimskem casu stalno zarosene zadnje luci. Zanima me, ce mogoce kdo ve je to normalno za Megane in ali je to stvar za reklamiranje.
Rosenje se za Yugota ni bilo normalno. Reklamiraj.
samo07

Ja jim bom najprej mail poslav pa bomo vidl kaj bojo odgovoril. Sem mislil, da ce bojo luci dalj casa svetile pri daljsi voznji, da se bo osusilo pa je blo le se slabse. Me prav zanima kolk bojo kompliciral na Remontu!

Lp Samo
Uporabniški avatar
DjRok
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a DjRok »

komplicirat ne bi smel, predlagam ti, da pogledas na zvezo potrosnikov Slovenije mal kake pravice use mas kot kupec, jst preden sm kupu avto( rabljen seveda, pr avto celje) sou uprasat mal okol pa zvedo, da mas 6 mescov garancije, po zakonu, ceprav ti tam rece, da mas samo "kao 8 dni , da sprobas avto ".

Lp upram, da bos fain zrihtu 8)
Renault Thalia 1.4
samo07

Ja upam da ne bojo kompliciral avto ima 4 leta garancije samo kaj ves na kaj vse se lahko sklicujejo, da to ni nic narobe in da luci sluzijo svojemu namenu, da je to itak samo zdej ko je vec vlage itd,... no bomo vidl kaj bojo odgovoril.
Uporabniški avatar
deejayam
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a deejayam »

...dobro da ti zadnja,....bodoci svak ma isto novega megana, pa mu sprednja luc rosi,......vedno ,...
MORAM PA?ŕ BITI ZADOVOLJEN Z MEGANE II coupe
Slika
Odgovori