ESPACE 1996 TRESENJE
ESPACE 1996 TRESENJE
Zivio!!!
Sem prvic na tem forumu in rabim pomoc.
Imam ESPACEA letnik 1996, ki se med voznjo ( med 60-90 km/h ) ful trese, kot bi bile gume zelo jajcaste, vendar so vse nove. Ce je ze kdo imel
take tezave, bi ga prosil za nasvet.
lp ROBI
Sem prvic na tem forumu in rabim pomoc.
Imam ESPACEA letnik 1996, ki se med voznjo ( med 60-90 km/h ) ful trese, kot bi bile gume zelo jajcaste, vendar so vse nove. Ce je ze kdo imel
take tezave, bi ga prosil za nasvet.
lp ROBI
- Ruff_RydeR
- Kraj: Kamnik
Ma sej so jih"upam"dobr scentriral, k sm biu zraven. Ble same 000 000.
Pa tut feltne so ravne. Sm vprasal na renoju sam ne znajo al pa nocjo kaj dost povedat. Pol sm mal sam razmislu, da je lhk kej na polosovinah al pa celo na menjalniku, sam to je pa pol ze kar dost evru. ( avto 13 let, 270000 km )
LP Robi
Pa tut feltne so ravne. Sm vprasal na renoju sam ne znajo al pa nocjo kaj dost povedat. Pol sm mal sam razmislu, da je lhk kej na polosovinah al pa celo na menjalniku, sam to je pa pol ze kar dost evru. ( avto 13 let, 270000 km )
LP Robi
Pozdravljeni
Homokineticni zglob se podere in takrat se vidi v kaksnem stanju je za obnoviti/zamenjati. Za tako pocetje pa je potrebno demontirati polos.
Lep pozdrav
Homokineticni zglob se podere in takrat se vidi v kaksnem stanju je za obnoviti/zamenjati. Za tako pocetje pa je potrebno demontirati polos.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ruff_RydeR
- Kraj: Kamnik
Tudi jaz sem naredil tehnicnega brez problema.
Pred nakupom avta sem ga peljal na tehnicnega, ravno zaradi tega tresenja.Tehnicno brezhiben.
Pol leta po tem oz. 4000 km, pa sem menjal prej omenjeno.
Tik pred menjavo (brezplacen amzs-preventivni teh. pregled) brezhiben.
Peljal na optiko, pa pokaze zracnost v obeh kolesih...
Nato menjava in optika.
Espace 2.2 dci
Pred nakupom avta sem ga peljal na tehnicnega, ravno zaradi tega tresenja.Tehnicno brezhiben.
Pol leta po tem oz. 4000 km, pa sem menjal prej omenjeno.
Tik pred menjavo (brezplacen amzs-preventivni teh. pregled) brezhiben.
Peljal na optiko, pa pokaze zracnost v obeh kolesih...
Nato menjava in optika.
Espace 2.2 dci