Clio I 1.8 16v, l.'93/8
clio 1.8 16v
No neki slikc, ki so itaq bolj zanimive ne.
Feltne direkt iz Nemcije, kot nove.Res da je ze tema, a se vseeno vidi kako se svetijo.

Havba, ki se je po treh mesecih koncno posusila.
NAUK: V kolikor delate kaksne licarske posle vedno uporabite trdilce tocno namenjene za doloceno stvar.
Meni je trdilca za lak zmanjkalo in zato sem poklical prijatelja licarja, ki mi je zagotovil da se bo lak strdil tudi ce uporabim trdilec za sprickit. Strdil se je a sele po treh mesecih.

No takole pa me tudi ze tri mesece cakajo nedokoncane stvari
in sicer prednji odbijac je treba znotraj na novo pritrditi nosilec,
blatnik na fino skitati in se enkrat v sprickit, zadnjo havbo pa vodno obrusiti.Pri meni se je jermenica strgala in mi zato ni disalo dokoncanje teh stvari,a kaze da bomo pocasi zaceli.

lp Ziga
Feltne direkt iz Nemcije, kot nove.Res da je ze tema, a se vseeno vidi kako se svetijo.

Havba, ki se je po treh mesecih koncno posusila.
NAUK: V kolikor delate kaksne licarske posle vedno uporabite trdilce tocno namenjene za doloceno stvar.
Meni je trdilca za lak zmanjkalo in zato sem poklical prijatelja licarja, ki mi je zagotovil da se bo lak strdil tudi ce uporabim trdilec za sprickit. Strdil se je a sele po treh mesecih.

No takole pa me tudi ze tri mesece cakajo nedokoncane stvari
in sicer prednji odbijac je treba znotraj na novo pritrditi nosilec,
blatnik na fino skitati in se enkrat v sprickit, zadnjo havbo pa vodno obrusiti.Pri meni se je jermenica strgala in mi zato ni disalo dokoncanje teh stvari,a kaze da bomo pocasi zaceli.

lp Ziga
clio 16v
Ja bomo vidl kako se bo stvar odvijala sproti, ker je avto s financne strani na zadnjem mestu. Lepo naj bi bilo ja tako je misljeno, vendar je problem v levem boku, ki ga je letosnja zima popolnoma zdelala.Potrebna menjava kompletne amortizacije pol se pa pocasi kar zacne nabirati saj ves kako je.
16v
Ja ze ze sam al majo pol 50mm distancnike da pol to rabijo, ker sem jz kupil najdaljse sravbe kar se jih da dobit da sem lohk sploh 20mm zasravbu.
In potem on rabi take vijake kot ti pravus da jih sploh lahk zasravba??
evo se ena

In potem on rabi take vijake kot ti pravus da jih sploh lahk zasravba??
evo se ena

16v
Ja ok ma 20mm denimo sam res se nikol nisem videl da bi imel tako prcvrscena platisca z maticami.
Razlog zakaj me to zanima je ta da vedno ko gledam slike cliotov s temi feltnami se mi zdi da res lepo pridejo blizu blatnikov.Za razliko moje ne.
Kot prvo je mozno to ce je res ne vem uglavnem williji majo polosi za 2cm daljse
potlej je logicno ker bi jz moral imeti potlej namesto 20mm sedaj 40mm ne.
Kaj pa zadnji most meni se zdi da moj ni original ker imam res lufta med feltno in robom blatnika.????je mozno da je od wiilija sirsi??
lp Ziga
Razlog zakaj me to zanima je ta da vedno ko gledam slike cliotov s temi feltnami se mi zdi da res lepo pridejo blizu blatnikov.Za razliko moje ne.
Kot prvo je mozno to ce je res ne vem uglavnem williji majo polosi za 2cm daljse
Kaj pa zadnji most meni se zdi da moj ni original ker imam res lufta med feltno in robom blatnika.????je mozno da je od wiilija sirsi??
lp Ziga