Zanic motorcek za vetrobransko tekocino!
-
bostavraber
- Kraj: Radlje ob Dravi
Zanic motorcek za vetrobransko tekocino!
Zdravo!
Zanima me, ce je ze kdo menjaval motorcek v posodi z vetrobransko tekocino na Scenicu II letnik 2004 in kako se ga zamenja! Bi prosil za kaksen nasvet, da lahko cez vikend zamenjam. Mogoce kdo ve kolko je cena??
Hvala in LP
Bosta
Zanima me, ce je ze kdo menjaval motorcek v posodi z vetrobransko tekocino na Scenicu II letnik 2004 in kako se ga zamenja! Bi prosil za kaksen nasvet, da lahko cez vikend zamenjam. Mogoce kdo ve kolko je cena??
Hvala in LP
Bosta
Za Scenic II zal ne vem. Za Scenic I so navodila pri temi
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... highlight=
LP
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... highlight=
LP
Re: Zanic motorcek za vetrobransko tekocino!
Sneti bos moral sprednji odbijac in kolotecno plastiko da sploh prides do posodice za vitrex.bostavraber napisal/-a:Zdravo!
Hvala in LP
Bosta
Preden kaj podiras probaj se malo premakniti konektor in kable na njem, pri meni je bil slab stik in je zadeva zacela normalno delovati... ( do konektorja se se nekako pride od zgoraj, le plastike nad motorjem podres ).
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
-
bostavraber
- Kraj: Radlje ob Dravi
Evo! Lepo vreme pa koncno enkrat Scenic doma, da sem lahko pogledal zakaj ne sprica vode na vetrobransko steklo. Vzamem dol kolotek in vidim da sta bili ceki tam ko sta dani skupaj narazen in jasno zato ni sricalo. Tako, da je bilo potrebno samo stakniti oba konca in zadeva dela. Tolko, ce bo kdo imel podoben primer, da ne razkoplje celega avta.
Lp,
Bosta
Lp,
Bosta
Se pravi je drzalo kar sem ti napisal....bostavraber napisal/-a:Evo! Lepo vreme pa koncno enkrat Scenic doma, da sem lahko pogledal zakaj ne sprica vode na vetrobransko steklo. Vzamem dol kolotek in vidim da sta bili ceki tam ko sta dani skupaj narazen in jasno zato ni sricalo. Tako, da je bilo potrebno samo stakniti oba konca in zadeva dela. Tolko, ce bo kdo imel podoben primer, da ne razkoplje celega avta.
Lp,
Bosta
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Tak problem sem imel tudi jaz. Meni je zaribal bat v motorcku ki preklaplja prvo in zadnjo sipo. Ce sem pritisnil pranje spredaj mi je malo tudi zadaj zmocilo. Dovolj je da snames desno kolotecno plastiko. Pol te caka se en vijak, na drugi strani se pa samo sname. Tam ko se pa toci vitrex noter se pa samo potegne ven in rezervoarcek mas dol. Motorcek bos moral verjetno menjat.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG