Nakup letnih gum

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
looli

Odgovor Napisal/-a looli »

glede tega kk se kere gume obnesejo je najbols vprasat takega ko jih ma na podobnem avtu ko je pac avto ki ga imas ( predvsem teza avta) potem je pa vlk v tem kk vozis kr pac enim pasejo gume ko so mal mehkejse sicr fajne za mokro ampak na fajn segreti cesti poleti ob mal bol hitri vozni je pa vse skup podobno kot vozna po snegu al pa po ledu pozimi tk da najbols izbrat nek kompromis.

ti testi, ki se ga delajo firme so sam neki okvirji, ki se jih ac poda pri sami prodaji.

najbols je vprasat znanca, ki ima pac gume, ki nas zanimajo pa tk mal povprasat pa na tak nacin se odlocit.
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

in kaj je zdaj smisel te teme??

se je sploh ze kaj konkretnega povedalo??

glede gum ki jih vulkanizerji priporocajo je pa tak, ce se stranka k njemu vrne zadovoljna, potem, ce je pameten to gumo tudi priporoci dalje, ce ne, pac ne
je pa res da eni pac hocjo gumo prodat

pa na mi nankang omenjat, to je SAMO dizajnerska guma, za avtoshowe in NIC druga!!!
zdrzijo zelo malo km, zanic oprijem v dezji in slabem vremenu, po suhem baje ok.
v nasih koncih so jih dali vn iz prodaje ze v enem letu prodaje

uniroyal, ste ze prisli do zakljucka? mislim da ne
ce kdo hoce kaj zvedet naj raje vprasa kake znance, kolege, naj se na tujih forumih pozanima, v googlu se najdejo testi UPORABNIKOV in tam pise zadovoljstvo ali pa ne od ljudi ki so vozili te gume

na tak nacin sem jst prso do Goodrich gum
zanimiv profil in zdrzljivost, oprijem pa sploh!

sem pa takrat izbirau med Toyo, takrat model S, ki pa je imel zelo veliko obrabo in so na testih dosegale gume do 15000 prevozenih km

torej, naj se tema vrne k prvotnemu naslovu!!!!!

doc
Odgovori