Kaj pa ce bi vecji torks not zabil namesto inbusa, ali pa tok kot si ze reko z izvijacem ali se bolje z majzlom in tezkim kladivom bo sigurno mogo spustit.
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Ok... probu z imbusom, pa ne gre. glede zareze pa je problem k je tesko s cimerkoli zravn pridit. Zgleda da je res edina varjanta kontra navoj not urezat. A ma gdo to slucajno kje doma, pa bi bil prpravljen to posodit?
Ja sam kje pa naj varilni aparat staknem? ne vem kaj bi blo haska ce vse skp segrejem... sem pa ze z WD-jom spricu pa tut ni blo efekta...
zgleda bom res mogu najdit 1ga k ma varilca doma
OK, Clio se je upirou do zadnga trenutka. volan ratal zamenat, centralno in daljinsko zaklepanje sm zrihtu. Fotke bojo pa takoj ko pridem iz sihta domou. Sam ce pa zna gdo kej zakomplicerat je pa to 100% francoz :/ Ne vem zakaj so dal 100 kil lepila na tapete pa tok tiztga locktita na un vijak za volan.
Zadnjič spremenil jero_13, dne 10 Maj 2009, 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Dobro si zrihtal..pa fajn pase ta volan ..mene nekaj zanima..jaz mam tudi tak volan od cliota 16V..kaj bi ga dobo gor na twingota letnik97..ce mogoce se kdo drugi ve?
gasi napisal/-a:Dobro si zrihtal..pa fajn pase ta volan ..mene nekaj zanima..jaz mam tudi tak volan od cliota 16V..kaj bi ga dobo gor na twingota letnik97..ce mogoce se kdo drugi ve?
More it. Kontaktiraj Blackwind on je mel ta volan v twingotu.