Laguna II 1.8 16v l.01 by denisn
Zarnici mi svetita ze skoraj leto dni (od nakupa avtomobila) tako. Kdaj bo pa katera riknila ne vem. Upam vsaj, da se ne kmalu. Nekjer sem zasledil, da ta razlika v barvi lahko nastane zaradi razlicnil proizvajalcev xenonk, ali
Nekako sam ne upam tega narazen jemati... baje moras aku odklopiti pa ne vem se kaj vse. Je to res ali samo blefiranje? Pa da ima balast 20.000W...
Drugi avto v druzini je sicer Opel Corsa Swing 1,4 5vrat.
Komaj tretji je potem Clio 1.2 letnik 99. Brez opreme. Ne servoja, ne ABS, ne klime...cisto nic. Samo sedezi, volan, kolesa in motor...aja, pa radio - kriza.
Drugi avto v druzini je sicer Opel Corsa Swing 1,4 5vrat.
Komaj tretji je potem Clio 1.2 letnik 99. Brez opreme. Ne servoja, ne ABS, ne klime...cisto nic. Samo sedezi, volan, kolesa in motor...aja, pa radio - kriza.
denis...nisi odgovoril na moj post - glede zmigavcev in ostalega.
Kakrsna razlika je pr teb v zarnicah definitivno ne more bit razlika zaradi proizvajalca. kar se menjave zarnice tice - ni res. potem takem bi moglo bit zablendirano in dostopno samo za mehanike.
Kakrsna razlika je pr teb v zarnicah definitivno ne more bit razlika zaradi proizvajalca. kar se menjave zarnice tice - ni res. potem takem bi moglo bit zablendirano in dostopno samo za mehanike.
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Sorry da ti nisem odgovoril
Nasel sem pa na: http://www.reichhard-motorsport.com/
pod: Renault, Tuning-Shop, Laguna 2, Elektrik, Farbige Blinker
najdes pa se ogromno stvari.
Ce bi kdo rad kaj narocil ali je ze, mi naj javi...
Nasel sem pa na: http://www.reichhard-motorsport.com/
pod: Renault, Tuning-Shop, Laguna 2, Elektrik, Farbige Blinker
najdes pa se ogromno stvari.
Ce bi kdo rad kaj narocil ali je ze, mi naj javi...
jaz mam kolega ki ma touarega in mu je sla xenonka samo ona z leco, ti mas na parabolo denisn, in reno je mislim edini ki ma na parabolo in leco xenonone, no v glavnem sla mu je zarnica narocil novo identicno kot je ze bla not in menja in kaj se zgodi vsaka sveti svojo barvo, ja nic se je naroco eno novo menja pa sta svetli obe enako, tako da po moje ce se menja je bolse da menjas obe hkrati in nimas mavrice
ej pa daj si ze menjaj 1x tote rumene blinkere, to tui zgleda cesko
za luci pa ne vem pomoje bi se dalo menjat saj je samo steklo sptemenjeno na luceh da so clear vsaj na moji je tak samo kak bo pa zgledalo malo staro malo novo pa ne vem
, jaz morem nekje nabavit one ploscice ko pise gor 1.816V meni pise INITIALE PARIS pa bi rad menjo v SPORT al neke takega pa zgleda da de treba v renoshop
pa se neke one pozicijske tui vun vrzi ki to nagrauzno grdo sveti kot je to v tvojem primeri ko so ze mao stare zarnice daj notri raje LED, jaz sn to mel na R19 se mi je na koncu prej grlo pozrlo ko pa original
ej pa daj si ze menjaj 1x tote rumene blinkere, to tui zgleda cesko
za luci pa ne vem pomoje bi se dalo menjat saj je samo steklo sptemenjeno na luceh da so clear vsaj na moji je tak samo kak bo pa zgledalo malo staro malo novo pa ne vem
pa se neke one pozicijske tui vun vrzi ki to nagrauzno grdo sveti kot je to v tvojem primeri ko so ze mao stare zarnice daj notri raje LED, jaz sn to mel na R19 se mi je na koncu prej grlo pozrlo ko pa original
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
js mam eno se prvo (4,5 leta stara) Philips in drugo novo Osram. svetita identicno! original so vgrajene xenon zarnice s temperaturo 4300 kelvina kar pomeni da mors tako tut iskat da bo isto svetlo 
Drugace majo pa xenon brez lece se C5, starejsi model mercedes S, BMW petica in sedmica prejsna modela pred faceliftom in nekateri se po tem, pa se kaksn avto bi se najdu.
Denisn - si nasel zmigavce kje pri nas to al bos narocal? Pa kaksna je cena?
Drugace majo pa xenon brez lece se C5, starejsi model mercedes S, BMW petica in sedmica prejsna modela pred faceliftom in nekateri se po tem, pa se kaksn avto bi se najdu.
Denisn - si nasel zmigavce kje pri nas to al bos narocal? Pa kaksna je cena?
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
"sinko" zakaj bi pa naj parkirne menjal, saj jih pa prakticno ne uporabljam. Blinkere bom pa menjal, samo ni sile, dokler imajo vse starejse Lagune oranzne, se ne bom kaj dosti sekiral - pa se recesija je...
Pa ni videti take razlike pri xenonk, kot je to videti na sliki, samo dokler se ne segrejejo malo (3-5min).
"umlinar" pri nas tega nisem nikjer zasledil, bi pa narocil, samo iscem "partnere", da bi lahko skupaj narocili. Pa ce je kdo ki hodi v Nemcijo da bi lahko vzel, ker v Slo ni dostave...
Si poizkusal kakor koli pobarvat tiste alu letvice kjer pise 2,2dci ,1.8 16V?
Si ti ze dobil bele smerokaze?
Pa ni videti take razlike pri xenonk, kot je to videti na sliki, samo dokler se ne segrejejo malo (3-5min).
"umlinar" pri nas tega nisem nikjer zasledil, bi pa narocil, samo iscem "partnere", da bi lahko skupaj narocili. Pa ce je kdo ki hodi v Nemcijo da bi lahko vzel, ker v Slo ni dostave...
Si poizkusal kakor koli pobarvat tiste alu letvice kjer pise 2,2dci ,1.8 16V?
Si ti ze dobil bele smerokaze?
http://www.bolha.com/oglas2286159/xenon ... -z-racunom
Tu sem kupil, ko mi je ena crknila. Delajo super, sem kupil 2, obe zamenjal, delujoco staro pa imam za rezervo.
Kar se tice stranskih smernikov, definitivno beli. Ko bos nabavil, ne pozabi, da rabis oranzne W5W zarnice notri.
Drugace pa super barva, ce se kdaj srecama, ti bo jasno, zakaj jo hvalim.
Glede na to, da gre za neproblematicno masino je veliko varnih kilometrov samo po sebi umevno.
Aha, se to...kaksno nizanje ne bi bilo odvec, verjemi, dobr zgleda, ko je spuscena. Ce se 17-tke gor vrzes, si zmagal.
Tu sem kupil, ko mi je ena crknila. Delajo super, sem kupil 2, obe zamenjal, delujoco staro pa imam za rezervo.
Kar se tice stranskih smernikov, definitivno beli. Ko bos nabavil, ne pozabi, da rabis oranzne W5W zarnice notri.
Drugace pa super barva, ce se kdaj srecama, ti bo jasno, zakaj jo hvalim.
Glede na to, da gre za neproblematicno masino je veliko varnih kilometrov samo po sebi umevno.
Aha, se to...kaksno nizanje ne bi bilo odvec, verjemi, dobr zgleda, ko je spuscena. Ce se 17-tke gor vrzes, si zmagal.
Laguna II Initiale 1.9 DCI