te roke...res nevem no
R express - GTT widebody look(naprodaj stran 67)
Povsem enostavno jih lahko naredis samcroma_man napisal/-a:ce pa ima kdo idejo kdo bi lahko te roke izdelal iz poliestra/plastike/lesa...se pa priporocam, seveda cenovno ugodno.
Evo ti link, pa si malo poglej, ce ti tole kej pomaga:
http://telegrami.posta.si/Galerija/LXDodatki.aspx
Ta tretji artikel mam v mislih.
Ko mas enkrat model, pa samo po njem naredis kopije iz poliestra.
Lp Uros
croma_man napisal/-a: ce pa ima kdo idejo kdo bi lahko te roke izdelal iz poliestra/plastike/lesa...se pa priporocam, seveda cenovno ugodno.
Tako kot si napisal za mojga megana na akustiki "purpena moj doma"
Nardis osnovo iz mreze za zajcnike in purpene, izrezes obliko, prekitas s kitom za les, prepoliestras par plasti, izluscis purpen, das iz notranje strani se plast poliestra in jo cimbolje zgladis in imas kalup narejen, potem pa samo se delas odlitke....
tolk kolkr mam se dela z ekspresom pa ce bi mel sam ekspresa nebi blo problema, tko pa mam vsaj 2 montaze akustike med tednom zravn pa nekak cajta za take "igrackarije" zmanjka.
Evo dam povprasevanje na forum, gre kdo naredit roke kot nosilce? Kompenzacija za avtoakustiko, kable,...
vec pa na p.m. ce koga zanima
Evo dam povprasevanje na forum, gre kdo naredit roke kot nosilce? Kompenzacija za avtoakustiko, kable,...
vec pa na p.m. ce koga zanima

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
z jezika si mi vzelM-silver napisal/-a:croma_man napisal/-a: ce pa ima kdo idejo kdo bi lahko te roke izdelal iz poliestra/plastike/lesa...se pa priporocam, seveda cenovno ugodno.
Tako kot si napisal za mojga megana na akustiki "purpena moj doma"
Nardis osnovo iz mreze za zajcnike in purpene, izrezes obliko, prekitas s kitom za les, prepoliestras par plasti, izluscis purpen, das iz notranje strani se plast poliestra in jo cimbolje zgladis in imas kalup narejen, potem pa samo se delas odlitke....

prasica dobiva obliko !

mal smo se se z nosilcem za lucke igral

pragovi so samo "provizoricno" postavljeni zraven, pridejo malenkost speljani v obrobe drugace so pa koncani.

mal smo se se z nosilcem za lucke igral

pragovi so samo "provizoricno" postavljeni zraven, pridejo malenkost speljani v obrobe drugace so pa koncani.

-
Barracuda1
dej dej, bi pa kera muvala pred tabo bi jo pa hitr pelu za ovink
Dokler nebo bodykit dokoncan in izluscen iz belega, v grobem pobrusen in provizoricno postrihan na crno, zmontiran na crnega in bo vse poslikano do takrat se ne ve tematike in stila, tako da se bo tudi do takrat pocakalo z nosilci in podobnimi "dodatki".
Dokler nebo bodykit dokoncan in izluscen iz belega, v grobem pobrusen in provizoricno postrihan na crno, zmontiran na crnega in bo vse poslikano do takrat se ne ve tematike in stila, tako da se bo tudi do takrat pocakalo z nosilci in podobnimi "dodatki".

fotograf umrl
je blo spet dost montaz drugih avtov tako da je malo projekt pocival, mal sem pustil da se je kit posedel, dobil sem ze roke za nosilec, skoraj nove gume 225/40/16 yokohama A520 7mm profila...
za komplet bodykit, obrobe, blatniki, oba odbijaca in pragovi je slo 2 kg kita in je vse ravno oz. racunam se nekje 200g max za kako linijo poravnat. Sem zelo zadovoljen z rezultatom, sem mislil da bo vecji kit car.

poslikam pa zadeve za vikend.
je blo spet dost montaz drugih avtov tako da je malo projekt pocival, mal sem pustil da se je kit posedel, dobil sem ze roke za nosilec, skoraj nove gume 225/40/16 yokohama A520 7mm profila...
za komplet bodykit, obrobe, blatniki, oba odbijaca in pragovi je slo 2 kg kita in je vse ravno oz. racunam se nekje 200g max za kako linijo poravnat. Sem zelo zadovoljen z rezultatom, sem mislil da bo vecji kit car.

poslikam pa zadeve za vikend.