Nakup letnih gum
Nakup letnih gum
Kupujem letne gume 195/50 r15. Ce kdo ve katera guma se je pod to dimenzijo izkazala najbolje na testih.
lp
lp

Mene isto zanima
T1R je dobra guma za svoj eur, vendar zaradi "smrekca" profila zelo glasne.
in pa ena stvar me na njih moti. Zelo zelo hitro se porabijo robovi in potem se zacne guma cez ovinke cudno "obnasat", kljub temu da je na "sredini" se vedno veliko profila.
Sedaj gledam Verdestin ( samo so zopet smrekca profil)
ter ContiPremium 2 ( verjetno se bom za te odlocil)
T1R je dobra guma za svoj eur, vendar zaradi "smrekca" profila zelo glasne.
in pa ena stvar me na njih moti. Zelo zelo hitro se porabijo robovi in potem se zacne guma cez ovinke cudno "obnasat", kljub temu da je na "sredini" se vedno veliko profila.
Sedaj gledam Verdestin ( samo so zopet smrekca profil)
ter ContiPremium 2 ( verjetno se bom za te odlocil)
Go HARD or Go HOME
Jst sem sprobal Toyo T1S in Michelin PE2.. ..sicer v dimenziji 195/45-15, ampak morem rect, da je Michelin (v vseh pogledih) precej boljsa kot Toyo, predvsem na mokrem, kjer je PE2 ena najboljsih gum in tudi obraba gume je veliko manjsa, kot pri Toyo. Je pa tudi cena temu primerna (okoli 70eur, medtem ko je Toyo nekaj cez 50eur).
5ka je obuta v Michelin PE2, letos bo pa se Clio dobil enako obutev ali eventuelno Yokohamo Parado.
5ka je obuta v Michelin PE2, letos bo pa se Clio dobil enako obutev ali eventuelno Yokohamo Parado.
jaz vem samo eno,,...da gume znamk: nankang,goodride,kingstar,star performer,federal,...so za voznjo v lepem pa soncnem vremenu zadovoljive,...ko pa pade dez, pa se zgodba konca in si skoraj tak kot na ledu,...
Govorim iz izkusenj za nankang, sem kupo nove gume,...mislic da sem poceni skozi priso pa sem jih cez en mesec prodal po polovicni ceni pa kupo goodyear pa vam povem neglede na teste so majka gume.Dimenzija pa je bla enaka ko tvoja.
Ce vam je kaj do varnosti potem pri gumah ne sparajte.Ko si grete po cevlje tud sparate???
Govorim iz izkusenj za nankang, sem kupo nove gume,...mislic da sem poceni skozi priso pa sem jih cez en mesec prodal po polovicni ceni pa kupo goodyear pa vam povem neglede na teste so majka gume.Dimenzija pa je bla enaka ko tvoja.
Ce vam je kaj do varnosti potem pri gumah ne sparajte.Ko si grete po cevlje tud sparate???
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
...jaz vem da zimske kupim sava s3 silca, letne pa goodyear eagle( najraje F1).To je moje osebno mnenje.Sicer pa ce ne kuris gum pa mas zimske pa letne komot furas ziher 3 sezone vsake, tak da,.....nevem ce se splaca sparat
Zadnjič spremenil deejayam, dne 09 Feb 2009, 19:13, skupaj popravljeno 1 krat.