ka pa vem,za zdej se mi se ne dopade tolk,tale gt je kr uredu sam navadn bo bl cudn,saj mislm,pustmo se presenett,kar se pa notranjosti tice,pa skoraj ni sprememb,razen sedezev in navigacije....
danc napisal/-a:ka pa vem,za zdej se mi se ne dopade tolk,tale gt je kr uredu sam navadn bo bl cudn,saj mislm,pustmo se presenett,kar se pa notranjosti tice,pa skoraj ni sprememb,razen sedezev in navigacije....
aja pa sej mi clio 3,tut ni bil na zacetku usec,ampak poglej ga zlomka,zdej ga pa vozm
danc napisal/-a:ka pa vem,za zdej se mi se ne dopade tolk,tale gt je kr uredu sam navadn bo bl cudn,saj mislm,pustmo se presenett,kar se pa notranjosti tice,pa skoraj ni sprememb,razen sedezev in navigacije....
aja pa sej mi clio 3,tut ni bil na zacetku usec,ampak poglej ga zlomka,zdej ga pa vozm
Enako! Ampak -3cm, distancniki in luci z leco naredijo popolnoma drug avto!
JaaN napisal/-a:Enako! Ampak -3cm, distancniki in luci z leco naredijo popolnoma drug avto!
Js se pa se zmer ne morem odloct, a mi je bl usec crn z leco, al brez... K un z leco mi ponoc zgleda k koza - zlo ozk vsekakor pa morjo gor ene feltnce pa distancniki
PS: a se kdo spomne, kdo na forumu je menju navadne luci za take z leco? Mam par vprasanj.