Zavijanje v desno

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Zavijanje v desno

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Ze par dni se matram ugotovit kaj bi blo to, da je volan ob zavijanju v desno tezji kot v levo. To sem opazu takoj po servisu. Prej sem 100% da je bil volan enako "tezek" tako v levo kot v desno. Zdej pa z eno roko skor da ne morm normalno zavit. Morm z dvema. Ko ga pa zravnam ga pa rahlo, res rahlo vlece v desno.

Sem ze klico na servis in so mi rekl da baje niso nic delal tazga kar bi lah na to vplivalo. Menjal so mi samo sprednje bremze in olje.
Vceri sem peljal avto tja, da smo ga dvignili in baje da so se nekej fedri zaskocli in jih je majster nazaj popravu. Zamenjal smo tut zadnje kolese s sprednjimi a problem se vseeno ostaja :/

Ma kdo kako idejo kaj bi lahko se blo?
Gume so napolnjene 1.9 vse 4 in kakih drugih problemov ni. Samo volan je tezji za obrnit v desno kot v levo in rahlo ga vlece desno ko pelem naravnost.
Jutr sm ob 10ih spet narocen tam da bomo probal se kej tko da ce se kdo kej spomne tuki nj napise kaj bi lah blo...

:? :? :?
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: Zavijanje v desno

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

UrbanD napisal/-a:Ze par dni se matram ugotovit kaj bi blo to, da je volan ob zavijanju v desno tezji kot v levo. To sem opazu takoj po servisu. Prej sem 100% da je bil volan enako "tezek" tako v levo kot v desno. Zdej pa z eno roko skor da ne morm normalno zavit. Morm z dvema. Ko ga pa zravnam ga pa rahlo, res rahlo vlece v desno.

Sem ze klico na servis in so mi rekl da baje niso nic delal tazga kar bi lah na to vplivalo. Menjal so mi samo sprednje bremze in olje.
Vceri sem peljal avto tja, da smo ga dvignili in baje da so se nekej fedri zaskocli in jih je majster nazaj popravu. Zamenjal smo tut zadnje kolese s sprednjimi a problem se vseeno ostaja :/

Ma kdo kako idejo kaj bi lahko se blo?
Gume so napolnjene 1.9 vse 4 in kakih drugih problemov ni. Samo volan je tezji za obrnit v desno kot v levo in rahlo ga vlece desno ko pelem naravnost.
Jutr sm ob 10ih spet narocen tam da bomo probal se kej tko da ce se kdo kej spomne tuki nj napise kaj bi lah blo...

:? :? :?
A je volan elektricni????
Ce je elektricni, nisi edini, ki ga to zajebava.....standard...
Uporabi iskanje, nekaj je ze bilo na to temo govora.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Ja nevem? Nism nc zasledu po forumu pa sm isku prejle... Mogoce kdo ve kje se je to govoril? oz se spomne =)

EDIT: sm najdu da majo takile clioti kot je tudi moj elektricni servo torej ni problem z oljem al wateva... Nism pa se najdu da bi kdo dru gmel kak tak problem?.....
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

UrbanD napisal/-a:Ja nevem? Nism nc zasledu po forumu pa sm isku prejle... Mogoce kdo ve kje se je to govoril? oz se spomne =)

EDIT: sm najdu da majo takile clioti kot je tudi moj elektricni servo torej ni problem z oljem al wateva... Nism pa se najdu da bi kdo dru gmel kak tak problem?.....
Baje so noer neki "ventili", ki veselo zaribajo...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Odgovori