Mene zanima,ce se kermu trese thalio ko se pele 160-190(vec ko 190 mi ne gre ),mam 2001 letnik 126.000km,1.4 bencinar, tehnicni narejen pred 2 tednoma,redno servisiran in zelo ohranjen...kdo ve kak bi se dal to popravt ?
DjRok napisal/-a:Mene zanima,ce se kermu trese thalio ko se pele 160-190(vec ko 190 mi ne gre ),mam 2001 letnik 126.000km,1.4 bencinar, tehnicni narejen pred 2 tednoma,redno servisiran in zelo ohranjen...kdo ve kak bi se dal to popravt ?
hvala za odgovore
Verjemi da ne gre 190km/h ( morda po stevcu )
Najprej pelji avto na centriranje, ce ne bo bolje pa na optiko podvozja...
Zakaj pa rabis take hitrosti po nasih cestah? Glede nato da vozis z thalio ki ni nek tezki avto narejen za take hitrosti se mi ne zdi najbolj varno to tvoje pocetje.
eh, polno nalozena thalia 1.4 16V gre po klancu navzdol (primorska autocesta, med tavelikima tuneloma) tut 200:P
za ravnem pa res da ne potegne cez 192..
glede tresenja.. menda se tega ne gres ti z zimskimi gumami? (btw, men z zimskimi cez 175 ne gre..)
Mislim kaj bi sele tisti rekel ki ma talijo 1.6 16v ki leti se malo vec ...grozodejstvo na cesti ali kaj ...clio=thalia in obnasanje je zelo podobno tako da ce se peles z cliotom 170 pol se komot tud z thalio tok peles ...pa se tezja je ... ja predlaga da centriras gume ...ce pa ni to potem pa pregled volanskega mehanizma ..koncniki.. spone ..in na to optika