No tako informativo povprasevanje za lastnike Cliotov RSov kaksno bi bilo zanimanje za en meet in da se odpelemo na en lep kraj ko bo lepo vreme.....v roku enga meseca tm nek
1.Aleen
2...
3..
4.
Zadnjič spremenil Aleen, dne 21 Feb 2010, 23:41, skupaj popravljeno 2 krat.
Moj predlog je, da gremo na Grobnik 28.2. Takrat se bo tam odvijal track day in mislim, da bo zelo zanimivo. Jaz sem takrat vsekakor dol, ne vem pa se ali bi tudi vozil s svojim cliom.
Pancho napisal/-a:Moj predlog je, da gremo na Grobnik 28.2. Takrat se bo tam odvijal track day in mislim, da bo zelo zanimivo. Jaz sem takrat vsekakor dol, ne vem pa se ali bi tudi vozil s svojim cliom.
Pancho napisal/-a:Moj predlog je, da gremo na Grobnik 28.2. Takrat se bo tam odvijal track day in mislim, da bo zelo zanimivo. Jaz sem takrat vsekakor dol, ne vem pa se ali bi tudi vozil s svojim cliom.
ej dej se kaksno okvirno ceno za une k bi sli dol vozt?pa a se da sploh komu prijavt al kako to gre?bi sel mal sprobat za kksn meet pri nas sm pa tud za sam zmente se
ej dej se kaksno okvirno ceno za une k bi sli dol vozt?pa a se da sploh komu prijavt al kako to gre?bi sel mal sprobat za kksn meet pri nas sm pa tud za sam zmente se
CJENIK za uplate do 30.01.2009. (za clanove Kluba do 6.02.)
4 sata = 700,00 kuna
2 sata = 550,00 kuna
1 sat = 450,00 kuna
CJENIK za uplate od 31.01.do 23.02.2009. (za clanove Kluba od 6.02. do 23.02.2009.)
4 sata = 850,00 kuna
2 sata = 650,00 kuna
1 sat = 530,00 kuna
CJENIK NA DAN MANIFESTACIJE (gotovinska uplata na mjestu dogaðaja)
4 sata = 1.000,00 kuna
2 sata = 750,00 kuna
1 sat = 530,00 kuna
Samo povejte kje in kdaj.
28.2 pa ravno voziti ne bi šel na Grobnik lahko pa grem pogledati teren za čez čas, ko bo avto pripravljen tudi za kaj takšnega.
Symon napisal/-a:Samo povejte kje in kdaj.
28.2 pa ravno voziti ne bi šel na Grobnik lahko pa grem pogledati teren za čez čas, ko bo avto pripravljen tudi za kaj takšnega.
Aleen napisal/-a:No zdele je dost RSov na forumu ... bilo bi dobro da bi se malo zbrali ... Kaj pravte na to
Kakšen interesent
Počakte še mene da najdm enga kul RSa =D Sva se lih dans z rokom pogovarjala da bi lahk letos spet nardil par RS srečanj. Ampak ne samo clio RS, pač pa vse Renault-Sport =)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Aleen napisal/-a:No zdele je dost RSov na forumu ... bilo bi dobro da bi se malo zbrali ... Kaj pravte na to
Kakšen interesent
Počakte še mene da najdm enga kul RSa =D Sva se lih dans z rokom pogovarjala da bi lahk letos spet nardil par RS srečanj. Ampak ne samo clio RS, pač pa vse Renault-Sport =)
Obvezno!
Deli R5/GT turbo- 041687548