LAGUNA II ,PRETRDO VMETENJE ALI OKVARA?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
posavec

LAGUNA II ,PRETRDO VMETENJE ALI OKVARA?

Odgovor Napisal/-a posavec »

mene zanima ena stvar, ima se kdo tezave ali obcutek da je vseskup pretrdo, ko vozi po luknjah, ali obcutek da so amortizerji pretrdi. Sem bil na testiranju amortizerjev pa pravjo da so uredu, jaz pa temu ne morem verjet, ker se mi zdi vse pretrdo, sploh ce zapeljem cez rezan asfalt, je obcutek, da kar zabije. Tud, ko ga pogungam spredaj moram na vso moc prtisnit, da mal zavibrira.
Laguna karavan je 2005, ze mal spremenjena, oprema privilegi lux, prevozenih 90000km.

hvala za odgovore
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: LAGUNA II ,PRETRDO VMETENJE ALI OKVARA?

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

posavec napisal/-a:mene zanima ena stvar, ima se kdo tezave ali obcutek da je vseskup pretrdo, ko vozi po luknjah, ali obcutek da so amortizerji pretrdi. Sem bil na testiranju amortizerjev pa pravjo da so uredu, jaz pa temu ne morem verjet, ker se mi zdi vse pretrdo, sploh ce zapeljem cez rezan asfalt, je obcutek, da kar zabije. Tud, ko ga pogungam spredaj moram na vso moc prtisnit, da mal zavibrira.
Laguna karavan je 2005, ze mal spremenjena, oprema privilegi lux, prevozenih 90000km.

hvala za odgovore
To je normalno....parim kolegom se isto dogaja...meni tudi, sploh ce je full minusa
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
R-gorazd

Odgovor Napisal/-a R-gorazd »

Mogoce je tvoja glede na lux opremo mal trsa, tko kot je bla moja concord oprema. ce ti pa na neravninah tolce je pa verjetno kriv kak koncnik ali stabilizator
posavec

hvala za odgovore;
ne vem, drugac sem ful razocaran nad laguno, pa skriple plastika na armaturki, pozim se sploh, pa se in se; avto je pa slovenski
ja tud sam sem pomislil na stabilizatorje sam ze po treh letih....
Uporabniški avatar
Tommy30

R-gorazd napisal/-a:Mogoce je tvoja glede na lux opremo mal trsa, tko kot je bla moja concord oprema. ce ti pa na neravninah tolce je pa verjetno kriv kak koncnik ali stabilizator
Ce kaj vem o teh avtih on po vsej verjetnosti govori o Laguni 2 ti pa nabijas o Laguni 1( ph2 - concorde oprema).

Mislim, da je pozimi vsaka laguna malo bolj trda....pa obcutek imam da gre za nekaj drugega!!!! Slaba zvocna zatesnitev podvozja.
posavec

laguna II, letnik 2005, ze mal prenovljena, oprema privilege lux
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

ce bos zadevo resil, se priporocam za odgovor (ker mene tud podobni problemi dajejo)
astor

Odgovor Napisal/-a astor »

Pozdravljeni,

tudi ja se pridruzujem tej temi, ker imam enak problem glede "pretrdosti" amortizerjev. Bil sem ze na dveh testnih stezah in rezultat je bil vedno, da je vse O.K. Tudi na servisu niso nicesar odkrili oz. najdli. Gre pa za Grand Scenic 04.

LP!
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

jst jo bom pa se znizal za 3cm :lol:
Uporabniški avatar
mikula

Odgovor Napisal/-a mikula »

Kaj pa dimenzije platisc in talk v njih.

Ce imas 17" colske gume preseka 50 je skoraj "zagotovljen" odziv vsake luknje na tvoj hrbet.
Lep pozdrav Marjan
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

ce ma 17" ma 45 presek :wink:
posavec

etore napisal/-a:ce ma 17" ma 45 presek :wink:
imam 16 colske, razmisljam da bi dal gor 17. Vidim da nas je vec s tem problemom, grem pa drug teden se enkrat na servis
Uporabniški avatar
Tommy30

posavec napisal/-a:
etore napisal/-a:ce ma 17" ma 45 presek :wink:
imam 16 colske, razmisljam da bi dal gor 17. Vidim da nas je vec s tem problemom, grem pa drug teden se enkrat na servis
Ti si res nor....na servisu drugega ne znajo kot zamenjat amortizerje, fedre in podobno pa seveda da ne pozabim , znajo predvsem izstaviti racun v visini X2 ali X3 kolikor bi te prislo drugace....
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Ce je avto v garanciji, gre to potem na racun garancije al ne?

Drgac mam jst 65 preseka pri gumi, tko d lih ni to vzrok.
Uporabniški avatar
Tommy30

IcEm4n napisal/-a:Ce je avto v garanciji, gre to potem na racun garancije al ne?

Drgac mam jst 65 preseka pri gumi, tko d lih ni to vzrok.
Pomoje da ne...to je potrosni material.....
Kako ima lahko Laguna 65 preseka????
Na 17 col ima 45 preseka, na 16 pa 55 preseka!!!
Odgovori