Twingo II RS 1.6 16V, l.08 - kinder jajcek - NAPRODAJ
Ni dinarKrizi napisal/-a:Kaj se tok pregovarjate o spojlerju ap nalepkah pa tepihih...
DEJ RAJ EN ORNK TURBO KIT GOR RUKN, DA BO FAJN PIHAL PA BOS POZABU NA VSE MALENKOSTI K NISI ZIHR A BODO DOBR IZPADLE AL NE...
Ce bo kdaj kaksna moznost pri nas, kot so imeli na Nizozemskem, za zamenjavo izpuha, filtra in optimizacijo elektronike za 20KM, potem bi se mogoce res odlocil za to.
Ze tako pride na ravnini v 5. prestavi do blokade
Hud tale clijo. Bos enkat mogu pelat, da vidm kako potegne 1.2 T 
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večSej lahko nardis optimizacijo!Stupo napisal/-a:Ni dinarKrizi napisal/-a:Kaj se tok pregovarjate o spojlerju ap nalepkah pa tepihih...
DEJ RAJ EN ORNK TURBO KIT GOR RUKN, DA BO FAJN PIHAL PA BOS POZABU NA VSE MALENKOSTI K NISI ZIHR A BODO DOBR IZPADLE AL NE...![]()
Ce bo kdaj kaksna moznost pri nas, kot so imeli na Nizozemskem, za zamenjavo izpuha, filtra in optimizacijo elektronike za 20KM, potem bi se mogoce res odlocil za to.
Ze tako pride na ravnini v 5. prestavi do blokade
ERC elektronik v NMju ti bo gotov zrihtu.
Kukr vem, bo istiga k ga mas ti Rdecga delu s turbino... Sm se najprej mislu, da se bos ti vrgu v tak projekt...
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
- Pocket_Rocket
- Kraj: GO-LJ
Med ogledovanjem tujega foruma sem zasledil:exr napisal/-a:daj napisi tu gor ko izves ceno za ta key cover...Stupo napisal/-a:Plastike za kljuc pa se nisem videl, mi je pa zelo vsec ta kljuc, tako da se moram pozanimati koliko pride
Right. Key covers are £10 and I'm told they come in pairs; so one for your main key, one for the spare. They clip on over the existing body of the key. There are four designs, as below (sorry for the poor quality pictures; they're the best I could get).
Renaultsport logo key covers (part number 77 11 426 054)
@Krizi - ves kaj vec o tem projektu? Imas mogoce kaksen kontakt od ERC elektronik, ker stric google nic ne najde.
Ce je na otoku taksna cena ohisja kljuca, potem lahko pri nas pricakujemo okoli 20eur, kar je se nekako sprejemljivo. Ga bom tudi jaz najbrs narocil, pa upam da pride cimprej
@BeaM_X se strinjam s tabo. Pri pospesevanju bi prav prisel kaksen KW vec
Ce je na otoku taksna cena ohisja kljuca, potem lahko pri nas pricakujemo okoli 20eur, kar je se nekako sprejemljivo. Ga bom tudi jaz najbrs narocil, pa upam da pride cimprej
@BeaM_X se strinjam s tabo. Pri pospesevanju bi prav prisel kaksen KW vec
Danes sem bil na avtohisi....
Ohisja za kljuca najprej nismo uspeli najti, nato sem zbrskal katalosko stevilko iz mobija, ampak sem narocil crno-srebrnega, tako da moram se rdecega
Cena ohisja kljuca je 7eur + DDV
Potem sem se pozanimal se za nalepke, pa rece "stric" da jih imajo na zalogi! Supeeer! Grem z njim in mi pokaze nalepke:
OK, to jaz nebi dajal na RSa...
Tiste, vsem znane nalepke pa pridejo 150eur +DDV.
Stopalke (pause, play, stop) pridejo 50eur +DDV, manseta prestavne rocice in bunkica pa 120eur +DDV.
P.S. ce je komu dovgcas, gre pa lahko igrat tole igrco:

Ohisja za kljuca najprej nismo uspeli najti, nato sem zbrskal katalosko stevilko iz mobija, ampak sem narocil crno-srebrnega, tako da moram se rdecega
Cena ohisja kljuca je 7eur + DDV
Potem sem se pozanimal se za nalepke, pa rece "stric" da jih imajo na zalogi! Supeeer! Grem z njim in mi pokaze nalepke:
OK, to jaz nebi dajal na RSa...Tiste, vsem znane nalepke pa pridejo 150eur +DDV.
Stopalke (pause, play, stop) pridejo 50eur +DDV, manseta prestavne rocice in bunkica pa 120eur +DDV.
P.S. ce je komu dovgcas, gre pa lahko igrat tole igrco: