50% bonusa pri zavarovanju avtomobila

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
Serge|
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Serge| »

Tega se vec Ne da, razn un k bo se siht raskiru!!! Se je pa dalo, je to blo kot nekaj vsakdanjega :roll:
Slika
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

sicer pa po domace povedano ce imas za avto ki ma drago zavarovanje se mas za zavarovanje in vse ostalo, zato pa so razredi ce ne mores vlkega vzames malega
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Je ena scena ki jo uporablja moj kolega pomoje da pri Tilii ce pri njih vzames neko zavarovanje (enkrat letno placas 200eur) pomoje da zivljensko zavarovanje da potem dobis takoj 50 posto pri registraciji. Vsaj on ima tako.
Uporabniški avatar
micro

Odgovor Napisal/-a micro »

tkole gre.. pri tiliji uzames zivljensko zavarovanje 25eur na mescec, na dobo 10 let..(to je minimalno) in ti ob tem pripada 50% na avto. tko da ce preracunas.. je to najbols, ker itak ta denar ki si ga ulozu v zivljensko dobis nazaj (ok, naj bi dobu nevem kolk procentov vec, ampak vazn je da dobis usaj tisto kr si uplacov). jst mam tko.
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Tko ja in jst bom verjetn tut letos kr to opcijo vzel ker se mi zdi se najbol pametna
Uporabniški avatar
uross

Odgovor Napisal/-a uross »

Pri zavarovalnici Triglav vzames zivljensko nalozbeno zavarovanje za 10 let. Premija te pride 30 eur na mesec in ti dajo takoj 50% popust na kasko in osnovno zavarovanje pri njih.S tem, da mas garancijo na glavnico, kar pomeni, da sigurno dobis ven najmanj toliko kolikor si tudi vlozil noter.
Najbolje, da najdes enga agenta od Triglava in se zmenis. Jst sm letos vzel to opcijo in sem zelo zadovoljen.
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

tko mam jst ... zivljenjsko zavarovanje pr tilii, zraven sm pa dubu 50% popusta pr kaskotu ... Sm mal racunal, pa tist kar dajem za zivljenjsko+se neke sklade (skupi me pride 50 evrov na mesec) pride nekak tko kot bi prsel polni kasko brez popustov ... Ampak ce potegnes crto pod vsem skupi, mogoce v tem primeru se kdaj kej dobis nazaj ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
James
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a James »

Podobno ima tudi ZM. Ce koga zanima naj mi pise na ZS.
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

Imam nekaj podobnega. Vsako leto se nabere nekaj malega, pa se za poskodbe ( do katerih pride po moji napaki ) sem zavarovan.

K gre kaj k vragu po opravljenjem zdravljenje nesem papirje na zavarovalnico list o nesreci + vse izvide od doc-ov pa pocakam najvec 3 tedne pa eur padejo. Ce zdravljenje traj pol leta tako kot je nazadnje, so mi pol leta priznali in izplacali.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
Vrho
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a Vrho »

uross napisal/-a:Pri zavarovalnici Triglav vzames zivljensko nalozbeno zavarovanje za 10 let. Premija te pride 30 eur na mesec in ti dajo takoj 50% popust na kasko in osnovno zavarovanje pri njih.S tem, da mas garancijo na glavnico, kar pomeni, da sigurno dobis ven najmanj toliko kolikor si tudi vlozil noter.
Najbolje, da najdes enga agenta od Triglava in se zmenis. Jst sm letos vzel to opcijo in sem zelo zadovoljen.

Eno vprasanje jst ta zavorovanje ze placujem cc 5 let pa nism dobu nobenih -50% placujem pa 50 evrov. Agnet mi je reku da so to mel neki casa akcijo na gorenjskem punca je se dobila jst pa nic :( pa ze 5 let placujem enako zadevo kot ma ona. Dnevna odskodnino imam 10 evorv. Drgc pametno tole !! sam kaj hudica ker nikjer ne dobim -50% :mad: :mad:
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Pri Triglavu se je dobil komercialni popust 50%, samo je pogoj sklenitev zivljenjskega varcevanja oz. zavarovanja z minimalno mesecno vsoto 30eur za dobo 10 ali 15 let (se ne spomnim tocnega podatka).

Vsekakor dobro za nekoga, ki nima popusta, saj konec koncev cez 10 oz. 15 let dobi ta denar izplacan. :wink:
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Uporabniški avatar
deejayam
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a deejayam »

...svoj avto speces na lizing,...pa reskiras tistih 8% eom,....pa mas -55% pri triglavu.

najbolj na easy
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

JaaN napisal/-a:Pri Triglavu se je dobil komercialni popust 50%, samo je pogoj sklenitev zivljenjskega varcevanja oz. zavarovanja z minimalno mesecno vsoto 30eur za dobo 10 ali 15 let (se ne spomnim tocnega podatka).

Vsekakor dobro za nekoga, ki nima popusta, saj konec koncev cez 10 oz. 15 let dobi ta denar izplacan. :wink:
Pa tole se velja, ker ce, pol si grem gladko zrihtat tole, zivljensko varcevanje pa mam.
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

deejayam napisal/-a:...svoj avto speces na lizing,...pa reskiras tistih 8% eom,....pa mas -55% pri triglavu.

najbolj na easy
ponavadi moras imeti v casu lizinga vozilo tudi kasko zavarovano, kar pa ni vec pretirano ugodno (ce ze v osnovi nisi imel namena imeti kasko)
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

clio_dizel napisal/-a:
deejayam napisal/-a:...svoj avto speces na lizing,...pa reskiras tistih 8% eom,....pa mas -55% pri triglavu.

najbolj na easy
ponavadi moras imeti v casu lizinga vozilo tudi kasko zavarovano, kar pa ni vec pretirano ugodno (ce ze v osnovi nisi imel namena imeti kasko)
drgac pa mislm da dons ze nekateri ponujajo kasko zavarovanje in obvezno zavarovanje gratis za prvo leto .. ce le pri njih sklenes lizing..

glede 50% bonusa za zavarovanje... je pa generali prava stvar za tiste ki imate ze DOLGO izpit .. ponujajo do 65% nizje cene :wink:
Slika
Odgovori