sneg je, glej zunaj sneg je, morda se spomnisssss
Raje vidim, da dvigne plug in se pelje mimo mojega vhoda 10 metrov.....86-4PJ napisal/-a:sicer nwm kako mas okolico in situacijo pred vrati/ hiso ... vendar vecino folka misli da naj sneg najrajsi odpelejo pa da ga ni pred bajto ... tut sam pluzim pri sosedih pa bliznjih podjetjih itd.. ozke ulce in takoj zacnejo brundat kaj na njihovo zemljo pluzis ... ja halo?!?! kam pa naj dam sneg ? torej malo razumevanja ne skodi ce ga res ni za kam drugam dati... vsakmu pa tut ne bo krona z glave padla ce bo poprjel za lopato...Tommy30 napisal/-a:Pizdarija, pr nas v Domzalah ga je tud ze dobrih 10 cm. Isto nc spluzeno, sneg zalepljen na cestisce pa se veselo zmrzuje spodaj.MuRiCi napisal/-a:naj gre vse skup u pmze zdaj ga je 15,kk se bom kej zjutra na siht plo.....pluzijo se nic
![]()
Itak da bo sel plug ob ene 3-4h zjutraj ( da mu p...m...) in bo nabil ves sneg z ceste na dvoriscna vrata...zjutraj bom pa veselo 1 uro odmetaval nabit sneg....
Bo treba spet na komunalo pa obcino prijavo nest... ( tokrat bom pa res se policijo poklical, ker mi zaprejo dovoz/izvoz, kar pa ce se ne motim je z zakonom prepovedano.....
Nabije mi vso pizdarijo snezeno zasoljeno na vhodna dvoriscna vrata.
Zadeva je vcasih visoka tudi do 1 metra.
Cez noc zmrzne in jaz veselo 1 uro prej ustat zaradi budale , ki je naredil svinjarijo....
Nima noben pravice dovoza/izvoza blokirat.....kaj se pa grejo. To je isto kt da bi jst avto pustu pred nekim vhodom v fermo!!!! Kaj bi uni rekl? Klical bi kapse, pajka, kazen bi padla itd......
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Mejim direktno na glavno cesto, kjer imam postavljeno cisto novo ograjo ( kaljeno pocinkano ), katera me je kostala muchos money..... Vmes je se 1 meter sirok plocnik, ki je po zemljiski knjigi tudi v moji lasti....mislim kaj se grejo......86-4PJ napisal/-a:no pomiri zivce pa slikaj cesto in obe strani ( kjer imas dovoz in kaj je nasproti tebe)
Zadnjis sem resil tko da sem iz smeri ceste odmetal sneg ene 15 metrov prej in pol ni blo panike....Ce pa spucas sneg pred svojim vhodom je pa tema....... Bolje bi bilo da sploh nebi pluzil....
sicer te ni noben prasu kaksno mas ograjo tko da se ti ni treba hvalit...
drugo kot drugo da bi biv plocnik v tvoji lasti oz je vrisan v zemljiski knjigi kot tvoja lastnina pa tudi mocno dvomim
tretje kot tretje da plug iz ceste naorje snega CEZ plocnik in se na tvojo ograjo ga more biti pa ze precej
ce ti je pa tok tezko odmetat tist sneg iz plocnika (4m recmo - odvisno kok mas dovoza narjenga) pol pa tut nwm no..
najbolj da si kups bigfoot-a pa cez zapeles pozim pa je zadeva resena...
zdj pa mislm da jih bova ze oba slisala...ker sva OT .. lp
drugo kot drugo da bi biv plocnik v tvoji lasti oz je vrisan v zemljiski knjigi kot tvoja lastnina pa tudi mocno dvomim
tretje kot tretje da plug iz ceste naorje snega CEZ plocnik in se na tvojo ograjo ga more biti pa ze precej
ce ti je pa tok tezko odmetat tist sneg iz plocnika (4m recmo - odvisno kok mas dovoza narjenga) pol pa tut nwm no..
Odmetat mi ga je tezko, ker bi raje videl da ga ni treba....86-4PJ napisal/-a:sicer te ni noben prasu kaksno mas ograjo tko da se ti ni treba hvalit...
drugo kot drugo da bi biv plocnik v tvoji lasti oz je vrisan v zemljiski knjigi kot tvoja lastnina pa tudi mocno dvomim![]()
tretje kot tretje da plug iz ceste naorje snega CEZ plocnik in se na tvojo ograjo ga more biti pa ze precej![]()
Mah, sej ga morm enkrat dobit k bo sel v buf zraven moje bajte pit....prasica kmecka nazgana....
Sama fousarija je tle .......
Drugace ga je pa ze svezih 10 cm pr nas v Domzalah...
Me zanima, kaj bi naredil ce bi ti vsakic zapluzil cca. 10m dolzine dvorisca, tko kot se pri nas dogaja vsakic ko pluzjo?
Skidas pa je, ce se ti pa mudi pa pac zmeces tolko da z avto cez zapeljes pa skidas popoldne...
Konec koncev mam rajs spucane ceste, pa se mal pofitnisiram, kot pa da se kregam zarad mal napluzenga snega.
Skidas pa je, ce se ti pa mudi pa pac zmeces tolko da z avto cez zapeljes pa skidas popoldne...
Konec koncev mam rajs spucane ceste, pa se mal pofitnisiram, kot pa da se kregam zarad mal napluzenga snega.
Če je ravno, ni zabavno.
Moti me to da delajo kar hocejo. Oni kao svoj job naredijo v polovicnem casu, placani so cel cas, ne zavedajo pa se da se folk buni, ker jim zamece vhode v dvorisca.moofdi napisal/-a:Me zanima, kaj bi naredil ce bi ti vsakic zapluzil cca. 10m dolzine dvorisca, tko kot se pri nas dogaja vsakic ko pluzjo?
Nisem edini v ulici ki se mu to dogaja.....smo ze klicali na komunalo pa dali prijavo, ker se zadeva stalno pojavlja.....neki pijancek ma kao pogodbo z njimi pa to dela...
Drugace pa imam dvorisce dolgo 35 metrov + ta kurcev vhod cel zabasan....tko da mam kr kako uro dve dob za delat ze pred sihtom....
Upam da me razumete, koliko je tega za odmetat....pol pa za konec se un nabiti sneg v sami ograji..za popizdit...
Ah jebat ga, takle mamo.....ampak bomo ze zrihtal.
Uglavnem dovolj OT......