Twingo II RS 1.6 16V, l.08 - kinder jajcek - NAPRODAJ
- Pocket_Rocket
- Kraj: GO-LJ
Stupo napisal/-a:Sem si vzel danes malo casa in sem zopet zracunal porabo.
Po prevozenih 8540km sem porabil 820,92L goriva, tako da je povprecna poraba 9,61L/100kmGa bo treba zacet malo bolj sparat
![]()
Drugace pa avto laufa super, gretje si zasluzi eno veliko pohvalo, saj ze po kaksnih 15sek piha toplo.
Veselo cakamo konec zime, da bo dobil avto kaksen update
Tko se vozi RS makine
Stupo, samo zate in tvoj "jajcek" - http://www.renault-sport.com/en/Images/ ... -53765.pdf
U, hvala
Nalepke imam ze en cas ogledane, pa cakam na konec zime.
Ostale stvari so pa precej drage, tepihi so cez 100eur, pedala, prestavna rocica in rocna zavora s sport logotom so pa okoli 400eur komplet.
Plastike za kljuc pa se nisem videl, mi je pa zelo vsec ta kljuc, tako da se moram pozanimati koliko pride
Nalepke imam ze en cas ogledane, pa cakam na konec zime.
Ostale stvari so pa precej drage, tepihi so cez 100eur, pedala, prestavna rocica in rocna zavora s sport logotom so pa okoli 400eur komplet.
Plastike za kljuc pa se nisem videl, mi je pa zelo vsec ta kljuc, tako da se moram pozanimati koliko pride
Tepihi so tudi meni usec, samo mi jih je skoda, ker vem da ne bodo za vec kot za eno leto. Razen ce bi jih pazil in jih imel samo kadar je lepo vreme, samo se mi zdi brezveze stalno menjavati
Si bom zapisal kataloske, pa bom se enkrat vprasal za tocno ceno.
Rdec kljuc zgleda na sliki nekam cudno, crn je pa lep
Rdec kljuc zgleda na sliki nekam cudno, crn je pa lep
Tudi meni je navaden clio veliko lepsi. Spredaj sta enaka, zadaj je pa grandtour cudne oblike, ampak bo za prezivet
Prostora na zadnji klopi je pri obeh enako, samo prtljaznik ima grandtour malo vecji.
Motor je pa super, mislim da ni boljse izbire kot 1.2TCE.
Navora vedno dovolj, nizka poraba pri umirjeni voznji, turbo luknje se ne cuti, skratka super motorcek
Motor je pa super, mislim da ni boljse izbire kot 1.2TCE.
Navora vedno dovolj, nizka poraba pri umirjeni voznji, turbo luknje se ne cuti, skratka super motorcek
Kaj se tok pregovarjate o spojlerju ap nalepkah pa tepihih...
DEJ RAJ EN ORNK TURBO KIT GOR RUKN, DA BO FAJN PIHAL PA BOS POZABU NA VSE MALENKOSTI K NISI ZIHR A BODO DOBR IZPADLE AL NE...
DEJ RAJ EN ORNK TURBO KIT GOR RUKN, DA BO FAJN PIHAL PA BOS POZABU NA VSE MALENKOSTI K NISI ZIHR A BODO DOBR IZPADLE AL NE...
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija