Ja itak.
Clio Williams l.94 No. 6035
Mislim da bi bil strosek se dosti vecji ce bi kupoval original robo, ce bi jo sploh dobil. Zdej je pa se kaksnega konjicka pridobil oz. ga bo ko bo vse stvari postimalnightmare napisal/-a:Sej so original kaj bi rad.![]()
Drgac pa itak nej ostane original izgleda.OK jst bi mu prvoscu ksne zlate 16ke(ma XI ene supr za na ta avto) drgac pa je to to.Mi je pa ze glede samga motorja zou da si ga tolk spremenu in da da nisi le obnoviu in sestavu v original stanje.
Enigma motorsport
Evo, včeraj je avtek spet malo pretegnil noge. Sem si obljubil da ga nikoli ne peljem ven ko je dež, pa se je vreme odločilo poigrati z mano in ravno ko sem zapuščal garažo se je usulo z neba...
Na obisku pri JLD performance

Vmes sem zmontiral nove kljukice. Kako leto sem iskal nezlomljene plastične kljukice in potem obupal in kupil kovinske od Baccare. Bolj bi mi bile všeč če bi bile mat ali pa morda celo črne, ampak barvat jih pa ne grem.
Občutek ob odpiranju vrat je res 5x boljši kot pri plastičnih in doda res kvalitetni pridih ob odpiranju vrat. Resnično me malo moti edino to da v krom izvedbi ne zgledajo tako športno in se morda zato malo manj vklopijo v notranjost. No, saj če me bo motilo jih še vedno lahko snamem.
EDIT: Pa pozabil sem povedat kako je fenomenalen občutek, ko prešaltaš po dolgem času spet nazaj na 2.0 16V mašino... Navor ga ubija, je kopal v 3. prestavi. Ahhhhh, there is no replacement for displacement...
Na obisku pri JLD performance

Vmes sem zmontiral nove kljukice. Kako leto sem iskal nezlomljene plastične kljukice in potem obupal in kupil kovinske od Baccare. Bolj bi mi bile všeč če bi bile mat ali pa morda celo črne, ampak barvat jih pa ne grem.
Občutek ob odpiranju vrat je res 5x boljši kot pri plastičnih in doda res kvalitetni pridih ob odpiranju vrat. Resnično me malo moti edino to da v krom izvedbi ne zgledajo tako športno in se morda zato malo manj vklopijo v notranjost. No, saj če me bo motilo jih še vedno lahko snamem.
EDIT: Pa pozabil sem povedat kako je fenomenalen občutek, ko prešaltaš po dolgem času spet nazaj na 2.0 16V mašino... Navor ga ubija, je kopal v 3. prestavi. Ahhhhh, there is no replacement for displacement...
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Lej, vse je vprašanje denarja. Če češ pocat, se da vse hitro narest. Za kvaliteto je pa treba plačat in za take špase trenutno nimam. Zadnje leto je bilo zame malo slabše, tako da sem vesel da ga sploh lahko obdržim kot mrtev kapital.

Danes sem ga po 4 mescih prvič pripeljal ven iz garaže. Takoj, ko je zagrmelo iz izpuha se mi je nasmeh raztegnil do ušes!

BTW ali ima mogoče kdo moder desen blatnik. Mel sem jih vseh barv, samo modri se mi pa magično izmikajo!

BTW ali ima mogoče kdo moder desen blatnik. Mel sem jih vseh barv, samo modri se mi pa magično izmikajo!