Tak ko gre petka po bregu ne vem ce gre kir avto od renaultaboncl napisal/-a:Sem jest kr vedu de mas ti petko doma se za zimska kola
RClio Mk.2 Ph.2 '03 - by MaTe0 / Slike feln+dist. [38]
Duli napisal/-a:js ne vem zakaj se pozim ne vozs s cliotom, sej ni ferrari al pa kej podobnega, da bi mogu met winter wagen posebi.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Ne ne, da ne bos iskal, klima je rocna, se nebi branil avtomatske, tista slika je pa od enga drugega cliota ki ma enak radio kot jaz. ker meni ni ratala nobena tako lepaVeron napisal/-a:eno vprasanje (malo tezko je pregledat vseh 27 strani) - ampak na prvih slikah je opazit rocno klimo, za zadnjih pa avtomatsko, nevem a slabo vidim ali si to naknadno menjal?
Ce si naknadno bi te prosil za kratka navodila na ZS, ce bi se dalo
Drugace pa clio isce neko novo obutev do marca se bo ze najdla kaka pametna.
Potem pa me okoli maja caka se veliki servis.
Tebe tud? Mene tut. Sem v petek prevzel avto pa mi je reku da do poletja enkrat naj se oglasm da nardimo veliki servis. Baje da bo okol 400eur-500eur koker sm ga razumu :/MaTe0 napisal/-a:Potem pa me okoli maja caka se veliki servis.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
-
dr__de
ja na uradnem servisu te tolk pride al pa se vec!CliYo II napisal/-a:kwa ti bodo pol motorja zamenal...mene je prslo za 1.5 dci 300eurUrbanD napisal/-a: Tebe tud? Mene tut. Sem v petek prevzel avto pa mi je reku da do poletja enkrat naj se oglasm da nardimo veliki servis. Baje da bo okol 400eur-500eur koker sm ga razumu :/
ja vrjetn si si vse sam naredil. Tudi jaz racunam tam okoli 300-400eur.CliYo II napisal/-a:kwa ti bodo pol motorja zamenal...mene je prslo za 1.5 dci 300eurUrbanD napisal/-a: Tebe tud? Mene tut. Sem v petek prevzel avto pa mi je reku da do poletja enkrat naj se oglasm da nardimo veliki servis. Baje da bo okol 400eur-500eur koker sm ga razumu :/
A ve kdo mogoce kje se pr moji masini nahaja motorcek prostega teka? Vidim da ga bom mogel spucat ko obrati vjutro ko je hladna masina kr skacejo sem pa tja.
Drugace pa nic posebnega glede avta, felne upam da bodo doma cimprej se ta teden, potem pa se malo sparamo do poletja, naredit velik servis, ce bo po pocitnicah se kaj dnarja ostal pa prage in pa nove sprednje lucke
Drugace pa nic posebnega glede avta, felne upam da bodo doma cimprej se ta teden, potem pa se malo sparamo do poletja, naredit velik servis, ce bo po pocitnicah se kaj dnarja ostal pa prage in pa nove sprednje lucke