megan 1.5dci letnik 2004 prevozenih 110.000km
zadeva:
pri voznji mi naenkrat avto zgubi moc,enostavno prve pol ure dela vse normalno potem pa kar naenkrat avto noce vec potegnit, zgubi moc pa ni vazno na koliko obratov ali v kateri prestavi je , enostavno lahko pritiskam gas do konca pa sploh ne reagira ali pa zelo zelo pocasi pridobiva na obratih.
motor dela cisto normalono, ne priziga se nobena lucka ali kaksno opozorilo, ne spremeni zvok ,nic takega posebnega samo enostavno zgubi moc, nekaj casa dela tako potem pa spet potegne normalno.
ni mi jasno kaj bi bilo, z takim avtom se vozim ze dva tedna.
napr. zanimivo pa da se to nikoli ne zgodi dokler avto ne dobi delovno temperaturo,.
5 sem narocen na servis pa bodo videli ce bodo sploh kaj najdli.
ce je gdo imel podobne tezave bi prosil na odgovor da saj priblizno vem kaj je lahko narobe.
pozdrav
megane 1.5dci zgublja moc
Pozdravljeni
Pri vas je potrebno scistiti EGR ventil in preveriti cevko pottlacnega ventila, ki ta ventil odpira ( v koliko je mehanski / elektricnega se samo scisti )
Lep pozdrav
Pri vas je potrebno scistiti EGR ventil in preveriti cevko pottlacnega ventila, ki ta ventil odpira ( v koliko je mehanski / elektricnega se samo scisti )
Lep pozdrav
Zadnjič spremenil Fan, dne 26 Jan 2009, 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
evo koncno zrihtan!
peljal k privatniku, tip spucal egr ventil zamenjal naftni filter cena110eur,
rezultat avto se bolj v k.. kot je bil. 5x se peljal k njem in nazaj zgubil cel dan in tip ni mogel ugotoviti kaj je narobe (bluzil nekaj okrog sob)
popizdim peljem na pooblasceni servis REAL ugotovijo da je egr venti zanic zamenjajo in se neki ventil zraven . racun 230eur avto dela u nulo kot nov. svaka jim cast na pooblascenem servisu.
so mi pokazali egr ventil (bil ful sajast). privatnik mi je vzel samo denar,
rekli da je filter brezveze menjal ker je bil pred tem menjan pred15000 km.
tako da ni vsakic pooblasceni servis zanic.!
jutri grem k privatniku da mi vrne denar ce ne mu tozba ne uide.
fan tebi pa najlepsa hvala ker si imel prav kar se tice egr ventila.
pozdrav
peljal k privatniku, tip spucal egr ventil zamenjal naftni filter cena110eur,
rezultat avto se bolj v k.. kot je bil. 5x se peljal k njem in nazaj zgubil cel dan in tip ni mogel ugotoviti kaj je narobe (bluzil nekaj okrog sob)
popizdim peljem na pooblasceni servis REAL ugotovijo da je egr venti zanic zamenjajo in se neki ventil zraven . racun 230eur avto dela u nulo kot nov. svaka jim cast na pooblascenem servisu.
so mi pokazali egr ventil (bil ful sajast). privatnik mi je vzel samo denar,
rekli da je filter brezveze menjal ker je bil pred tem menjan pred15000 km.
tako da ni vsakic pooblasceni servis zanic.!
jutri grem k privatniku da mi vrne denar ce ne mu tozba ne uide.
fan tebi pa najlepsa hvala ker si imel prav kar se tice egr ventila.
pozdrav