amortizerji R5GTT
amortizerji R5GTT
Pozdravljeni.
Pred kratkim sem se odlocil zamenjati amortizerje na svoji petki. Spredaj imam vgrajena pesta od GTT, tako da sem narocil bilsteinove amortizerje za GTT.
No, ko so amortizerji prisli sem se lotil zamenjave in ugotovil da ne pasejo.
Fora je v luknjah kjer je amortizer pritrjen na pesto; na obstojecem amortizerju(tisti ki je na avtu) so luknje postrani, na novem amortizerju pa so luknje vzporedno z amortizerjem. Slikca:
http://www.moj-album.com/album/14737995/?os=14738426
Zanima me kako naj to razlozim prodajalcu (ker ocitno obstajata dva tipa amortizerjev za GTT, kako se imenuje prvi in kako drugi; oz za kater avto (letnik, tip, ...) moram tocno narocit amortizerje da bodo tapravi)
Se eno vprasanje, ki nima zveze z amortizerji pa ne vidim smisla pisat nov topc;
koliko znasa min. debelina zadnjih diskov od R5GTT?
Hvala za odgovore in lep pozdrav.
Pred kratkim sem se odlocil zamenjati amortizerje na svoji petki. Spredaj imam vgrajena pesta od GTT, tako da sem narocil bilsteinove amortizerje za GTT.
No, ko so amortizerji prisli sem se lotil zamenjave in ugotovil da ne pasejo.
Fora je v luknjah kjer je amortizer pritrjen na pesto; na obstojecem amortizerju(tisti ki je na avtu) so luknje postrani, na novem amortizerju pa so luknje vzporedno z amortizerjem. Slikca:
http://www.moj-album.com/album/14737995/?os=14738426
Zanima me kako naj to razlozim prodajalcu (ker ocitno obstajata dva tipa amortizerjev za GTT, kako se imenuje prvi in kako drugi; oz za kater avto (letnik, tip, ...) moram tocno narocit amortizerje da bodo tapravi)
Se eno vprasanje, ki nima zveze z amortizerji pa ne vidim smisla pisat nov topc;
koliko znasa min. debelina zadnjih diskov od R5GTT?
Hvala za odgovore in lep pozdrav.
- Primož Five
- Kraj: Logatec
- Primož Five
No sem prehitro reku da ne obstajajoDrmo napisal/-a:General Information:
fixing bore at front staggered one upon another
VNE-5291
Teli so za 1.0 od 06.88 naprej.
Ti mas pa verjetno VNE-4098
Sam ne vem potem zakaj jih ima vec probleme in nikakor ne morejo dobit pravih telih bilstein za PH2
Deli R5/GT turbo- 041687548
Deli R5/GT turbo- 041687548
- Primož Five
Motis se...Dizl ima ravne. In tud sam ko sem jih menjaval mi je rekel prodajelec, da jih na prste ene roke presteje, kok je ravnih vpetij v slo.urosr napisal/-a:Obstajata dve verziji, jst sem meu ze tud na navadnih pestah lukne razlicno odaljene od amortizerja. In enako je tud pri gtt pestah, dve verziji pest, pa mislim da so pri nas v slo vse verzije pod naklonom.mloncar napisal/-a:Ti imas amortizerje za navadno 5ko in ne za GTT (vsaj po slikah sodec).
Monroe ima oboje.
Sej da ne bo kdo mislu, da ce niso prou za GTT da so pa kej mehkejsi, ker za 1.0 petko do letnika 88 so enaki kot za GTT tako da ce dobis te za 1.0 od 88l. naprej (enaki za 1.4, 1.6D itd) potem morjo pasat in bit uredu. Niso pa nevem kaj ker je to B4 serija. B6 so malo trsi kot serijski, B8 bi bili pa super za dirkat, samo kaj ko jih ne delajo
. Kodo sem ti pa napisal zgoraj.
Zgledajo pa tkole:

Zgledajo pa tkole:

Enigma motorsport