Clio I 1.8 16v, l.'93/8
16v
Zdej si me pa nasel ves.Glede pocinkanih delov pa res nebi vedel kaj je in kaj ni.Glede barvanja pa je stvar taka v bronzo oz. barvo zna vsak, ki je drzal pistola dat. Tudi jz. bom letos vse pihnil v bronzo lakirat pa bom dal prijatelju v kabino, ker je vsa pomaranca od laka in ne bronze.
Tko da zal nebi pihnil havbo ves, da nebi pol slucajno kako reklamacijo moral popravljati.
Tko da zal nebi pihnil havbo ves, da nebi pol slucajno kako reklamacijo moral popravljati.
glede na tu, da use rjavi, dvomm da je kej pocinkanga gor. mislm da so sele na novejsem modelu cliota zacel uporablat pocinkano plocevino.nightmare napisal/-a:Ti k si dost ze prebrusu pa prebarvu ventilarja,kiri deli od ventilarja so use pocinkani?Ce mord kej ves.Pa k si lih u delu bi de dalo zment,da bi se men kako haubo prebarvou?
16v
Tudi jz mislim da ni nic pocinkanega, a prej nisem hotel omenit, da nebi bil prevec pameten. Glede vrat sem tudi jz takega mnenja glede rje a zaenkrat so moje brez, pihnil bi jih le zato, da ne bodo drugacne barve kot vse ostalo.
NO par slikc sledi v kratkem sam da jih dam na net.
NO par slikc sledi v kratkem sam da jih dam na net.
16v
No tole je blo pihneno pol urce nazaj in se ze prijetno susi ob turbini od elektrarne.Recimo na 25 stopinjah ravno dovolj da bo cez dve uri suha.

Tale odbijac pa sem dobil v petek od housyja in morem rect da mi je vzel dobre pol ure casa da sem popravil notranja nosilca, ki jih dejansko ni bilo in majhno razpoko na levi strani kjer je bil pocen cirka 10 cm.

Tale odbijac pa sem dobil v petek od housyja in morem rect da mi je vzel dobre pol ure casa da sem popravil notranja nosilca, ki jih dejansko ni bilo in majhno razpoko na levi strani kjer je bil pocen cirka 10 cm.

16v
No se slikca kjer je bil pocen odbijac in pa eden od popravljenih nosilcev.

V tem tednu me caka ponovno vodno brusenje prednje havbe.Popravilo prednjega odbijaca in pa obeh prednjih blatnikov.

Poleg tega pa cakam na skoraj nove propelarce, ki jih dobim iz Nemcije, da cliota preobujem v zimsko obutev.

V tem tednu me caka ponovno vodno brusenje prednje havbe.Popravilo prednjega odbijaca in pa obeh prednjih blatnikov.

Poleg tega pa cakam na skoraj nove propelarce, ki jih dobim iz Nemcije, da cliota preobujem v zimsko obutev.

- Primož Five
- Kraj: Logatec
Re: 16v
respekt
drugac a nimas dost propelarc ti ze
al moras skoraj nove kupit 
drugac a nimas dost propelarc ti ze
16v
Eko tkole je zdj zmatiran in v 90% pripravljen za nadaljno delo.

Odbijac ze ocistim in pripravim kompresor, sprickit nalijem v kozarcek in sledi presenecenje ni trdilca
.Potem pa mi ni ostalo nic drugega kot da zbrusim se tole zadevco in zakljucim danasnji dan.

Odbijac ze ocistim in pripravim kompresor, sprickit nalijem v kozarcek in sledi presenecenje ni trdilca

clio 1.8 16v
Ja Duli si pa kar mogel precej pobrskat po galeriji, da si sploh se nasel mojo temo. Ja novga od novembra ni skoraj nic razen novih propelarc na avtu in pleha pod motorjem, ki je vgrajen vedno cez zimo.
Stvar je sledeca finance so se prestavile v flet kjer je padel precejsen zalogaj za komplet kavcev, dnevne sobe in jedilnice zato smo bolj suhi .
Prednja havba je znotraj pihnena v 449. Odbijaca in zadnja havba tudi, levi blatnik koncan se desni caka pa bo komplet.
Ostane le se eno vprasanje Ziga se je malo navelical starih jajck in posledicno isce karavana 4*4 s 4 znakci na havbi zaradi selitve v visje predele kjer ima clio resne tezave, ce nebi mel novih zimskih gum pa sploh.
Kaj pa bo z legendo pa ostaja ??????????????????????
Stvar je sledeca finance so se prestavile v flet kjer je padel precejsen zalogaj za komplet kavcev, dnevne sobe in jedilnice zato smo bolj suhi .
Prednja havba je znotraj pihnena v 449. Odbijaca in zadnja havba tudi, levi blatnik koncan se desni caka pa bo komplet.
Ostane le se eno vprasanje Ziga se je malo navelical starih jajck in posledicno isce karavana 4*4 s 4 znakci na havbi zaradi selitve v visje predele kjer ima clio resne tezave, ce nebi mel novih zimskih gum pa sploh.
Kaj pa bo z legendo pa ostaja ??????????????????????