Clio I 1.8 16v, l.'93/8

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
rufi
Kraj: Tržič

16v

Odgovor Napisal/-a rufi »

Zdej si me pa nasel ves.Glede pocinkanih delov pa res nebi vedel kaj je in kaj ni.Glede barvanja pa je stvar taka v bronzo oz. barvo zna vsak, ki je drzal pistola dat. Tudi jz. bom letos vse pihnil v bronzo lakirat pa bom dal prijatelju v kabino, ker je vsa pomaranca od laka in ne bronze.
Tko da zal nebi pihnil havbo ves, da nebi pol slucajno kako reklamacijo moral popravljati.
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

nightmare napisal/-a:Ti k si dost ze prebrusu pa prebarvu ventilarja,kiri deli od ventilarja so use pocinkani?Ce mord kej ves.Pa k si lih u delu bi de dalo zment,da bi se men kako haubo prebarvou? :oops:
glede na tu, da use rjavi, dvomm da je kej pocinkanga gor. mislm da so sele na novejsem modelu cliota zacel uporablat pocinkano plocevino.
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

OK,ni panike.

Ja pr men je hauba pocinkana,sam pac ker sm jo popraulou je blo potrebno cink iz sprednjega dela spraut dol.Prautako so pocinkana vrata ce se se prou spomnm.Pa najbrs bi se se kej naslo.
Uporabniški avatar
Duli

pr mojmu pa ni nc pocinkana, vrata pa tut ne, glede na tu, da pr vecini rjavijo. mogoce je biu tvoj kej naknadno, al pa kej?
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Ej pojma nimam.Zdej ste me pa zamoril.Pol mi pa nit nima smisla nove haube iskat.Sm jo teu lih zarad tega da bo lepo spet pocinkana
Uporabniški avatar
rufi

16v

Tudi jz mislim da ni nic pocinkanega, a prej nisem hotel omenit, da nebi bil prevec pameten. Glede vrat sem tudi jz takega mnenja glede rje a zaenkrat so moje brez, pihnil bi jih le zato, da ne bodo drugacne barve kot vse ostalo.

NO par slikc sledi v kratkem sam da jih dam na net.
Uporabniški avatar
rufi

16v

No tole je blo pihneno pol urce nazaj in se ze prijetno susi ob turbini od elektrarne.Recimo na 25 stopinjah ravno dovolj da bo cez dve uri suha.
Slika
Tale odbijac pa sem dobil v petek od housyja in morem rect da mi je vzel dobre pol ure casa da sem popravil notranja nosilca, ki jih dejansko ni bilo in majhno razpoko na levi strani kjer je bil pocen cirka 10 cm.
Slika
Uporabniški avatar
rufi

16v

No se slikca kjer je bil pocen odbijac in pa eden od popravljenih nosilcev.
Slika
Slika
V tem tednu me caka ponovno vodno brusenje prednje havbe.Popravilo prednjega odbijaca in pa obeh prednjih blatnikov.
Slika
Poleg tega pa cakam na skoraj nove propelarce, ki jih dobim iz Nemcije, da cliota preobujem v zimsko obutev. :smt025
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Re: 16v

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

respekt

drugac a nimas dost propelarc ti ze :lol: al moras skoraj nove kupit 8)
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Vidm da si se ze lotu odbijaca :D cimprej zrihti :)
Uporabniški avatar
rufi

16v

Ja itak da sem se ga lotu, pa zdejle mu bom tud pokazal hudica z masinco pa 180 smirglnom. Ce bo vse po sreci bo jutr ze v sprickit.
Uporabniški avatar
rufi

16v

Eko tkole je zdj zmatiran in v 90% pripravljen za nadaljno delo.
Slika
Odbijac ze ocistim in pripravim kompresor, sprickit nalijem v kozarcek in sledi presenecenje ni trdilca :mad: .Potem pa mi ni ostalo nic drugega kot da zbrusim se tole zadevco in zakljucim danasnji dan.
Slika
Uporabniški avatar
Duli

kej novga z avtom?
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16v

Ja Duli si pa kar mogel precej pobrskat po galeriji, da si sploh se nasel mojo temo. Ja novga od novembra ni skoraj nic razen novih propelarc na avtu in pleha pod motorjem, ki je vgrajen vedno cez zimo.

Stvar je sledeca finance so se prestavile v flet kjer je padel precejsen zalogaj za komplet kavcev, dnevne sobe in jedilnice zato smo bolj suhi .

Prednja havba je znotraj pihnena v 449. Odbijaca in zadnja havba tudi, levi blatnik koncan se desni caka pa bo komplet.

Ostane le se eno vprasanje Ziga se je malo navelical starih jajck in posledicno isce karavana 4*4 s 4 znakci na havbi zaradi selitve v visje predele kjer ima clio resne tezave, ce nebi mel novih zimskih gum pa sploh.

Kaj pa bo z legendo pa ostaja ??????????????????????
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

Ma ce ga po tolkih letih prodas te pa tut pregonm :D
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Zaklenjeno