Markolino napisal/-a:no vsi ta bolsi avto akusticari imajo kondenzatore zdaj pa nevem kdo je tle pameten.
predlagaj mi ti kak akumulator kolk stane in kje se ga dobi.
jaz mam not 65A ce dam mocnejsega baje da ni dobro za zaganjac ter za racunalnik od avta.
POWERCELL 56Ah, 2050A...
Recimo...samo za 600w rms je to overkill...
Ce ti s tem "120W cistega RMS 300W RMS suba" utripa, pol pa res ne vem, men cca. 900W rms na 65Ah 6 let starem akumulatroju ni utripalo...brez kondenzatorja...
Fantje, mase mal porihtejte, pa ne bo nobenga utripanja pr 120w+300w.
moofdi: nevem kaj ti rec meni utripa pri basih mogoce je res akumulator v kurcu sam neverjamem ker je star 1 leto
utripa in PIKA !! in nemorem verjet da tebi pri 600W RMS na 65A ni nic utripalo nemogoce. !!!!!
meni so montirali pravi avto akusticari in vejo kaj govorijo tako da .....
evolutioncaraudio=Eni imed vodilni v slovenji ! verjetno tudi v evropi
Jst mam v avti cc. 1Kilowat musko in mi je tut utripal po glasbi ceprav mam bosch silver 75Ah. Kupu sm si kondenzator 1F ker sem mislu da bo bols no sj mal manj je utripal ne recem ampak po posvetovanju z folkam so mi predlagal da dam se en kabel debeline 35mm iz akumulatorja nekam na sasijo pa da tam fajn zbrusem pa tut minus (masa) ki pride iz ojacevalca na sasijo sem mal pobrusu in fajn zategnu srauf in zdej ne utripa cist nc vec. Priporocam da najprej to nardita preden zapravta denar za kondic je pa res da leps zgleda ko odprem prtlaznik pa je tam boca z digitalnim stevcem je vsaj kej za pogledat
Markolino napisal/-a:moofdi: nevem kaj ti rec meni utripa pri basih mogoce je res akumulator v kurcu sam neverjamem ker je star 1 leto
utripa in PIKA !! in nemorem verjet da tebi pri 600W RMS na 65A ni nic utripalo nemogoce. !!!!!
meni so montirali pravi avto akusticari in vejo kaj govorijo tako da .....
evolutioncaraudio=Eni imed vodilni v slovenji ! verjetno tudi v evropi
Ja zgleda so bolj slabo naredl ce mas disko v avtu Mislm da je problem, tko kot ti je Liquid reku, v kablih. Pretanek napajalni kabel ali pa slaba masa sta ponavadi vzrok za to.
Je pa res da je lohka kriva tut masa od avtomobila samega ker eni majo cist v riti strom ze serijsko. Zato pa pravem da probej se en kabel dat gor na minus od akumulatorja.
meni pri 1kw ni nc utripal, pa nism mase nc rihtu, zdj ko je pa monoblock notr pa utripa ko marija, bom probal tisto maso iz aku na sasijo in porocam...
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate
gagi«d hype napisal/-a:meni pri 1kw ni nc utripal, pa nism mase nc rihtu, zdj ko je pa monoblock notr pa utripa ko marija, bom probal tisto maso iz aku na sasijo in porocam...
Kaksne ojacevalce si pa imel, da si prisel na 1KW RMS?
Jaz sem imel v clio1 1x sinuslive (1,5KW), 1x impulse sd500 (2x170W) in 1x draster (2x75W), pa mi ni nic utripalo.
Avto je bil clio1, akumulator bosch silver 74Ah, spredaj je bil 50mm2 kabel na sasijo, napajalni je bil 35mm2, masa tudi.
Slicker napisal/-a:ECA so bli taglavni vcasih mogoce, zdj ze dolgo ne vec. pri bogih 300rms-a neb smelo nic utripat, uglavnem pomenjaj mase pa bi moglo bit bols.
OT: gagy a poka al ne?
Stari gate para, sm vec kot zadovoljen
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate