sergej: neskrbi vse bo ok.
uglavnem ko bi jaz znal slike lepit bi blo tudi dobro
nerabim novega avta !! samo da mi bo en dan se uresnicna zelja in uspel namontirat tole kontronlo plosco seveda da bo odajala svoje funkcije.
edina zelja ki sem jo imel od zmeraj za clijica. http://users.volja.net/marko85/plosca.jpg
Serge| napisal/-a:Ja no, lepo to Sam masine ne vseen menjat, ker ce mislis placevat kokr enej je (pa ceprav je bil to drug razlog), dobijo te pa kamot! Ja velik lepih km se!!!
prevec skrbi ce si drekac si drekac...in ce tam pritiskas gas kjer ni treba...pol tvoj problem...pol mas probleme ze s serijskim avtom ko ti bo sel steti zarnice
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
Markolino napisal/-a:No pa je avto doma. Greje ko strela. Sam je en problem. ker je nova pecica in to nima prijetnega vonja in malo smrdi zrak upam da se bo to razscistlo.
Bo, bo, smo pri nas tud pred kratkim menjal pecko, kaksen teden se voha, potem je pa dobor.
Markolino napisal/-a:No pa je avto doma. Greje ko strela. Sam je en problem. ker je nova pecica in to nima prijetnega vonja in malo smrdi zrak upam da se bo to razscistlo.
Bo, bo, smo pri nas tud pred kratkim menjal pecko, kaksen teden se voha, potem je pa dobor.
Kr dej gor spomlad pa ne pozabit nizat ga!! 195/50/15 more bit... Ko sm jst na svojga bivsga dal gor je zgledu adijo! Sam ko je bil potem visok ko svina