Ker sem imel tudi sam prometno nesrečo, bom kar uporabil tole temo.
In sicer, v križišču me je izsilil šofer ki mi je s zavijanjem levo presekal pot - jaz sem peljal naravnost.
Poklical sem policiste, naredili so zapisniki, slike, skice.. jasno je, da je povzročitelj drugi voznik.
Po opravljenih birokratskih zadevah s policijo sem se obrnil na dežurno zdr. pomoč, kjer so me slikali in ugotovili da zlomov ni. Imam pa hude bolečine v prsih, oteženo dihanje, bolečine v zadnje delu vrata in boleče desno koleno.
Jutri bo cenilec šou pogledat avto, pa vendar dosti ne pričakujem, ker glede na eurotax bo avto ocenjen manj kot je dejansko vreden - C4, 2005, 40 000 prevoženih.. avto v nulo ! Ravnokar servisiran, ... imam pa full kasko, ao+, mladi voznik, skratka vse kar je potrebno.
Torej, na koga se obrnit ? Poravnava, odvetnik ?
Ali že zdaj začnem s predajo dokumentov ? Počakam do konca zdravljenja in potem predam dokumente ?
Kaj pa z avtomobilom ? Kaj storiti po cenilčevi oceni ? Kako od zavarovalnice iztržiti čim več ?
Vsak nasvet bo dobrodošel !
hvala, lp !
Pa še mrhovinarsko poročilo
KLIK, prišli so slikat 3minute za policisti. Jaz nevem.. a je sploh dovoljeno ? Očitno jih obveščajo policisti..