Grand MODUS 1.2 TCE l.08
Grand MODUS 1.2 TCE l.08
http://picasaweb.google.si/toni.mateja/ ... 4137380082
Pa se moj Grand Modus 1.2 TCE
Upam,da ni narobe ker je povezava do slik na kateri je tudi moja prejsnja Ibiza
Pa se moj Grand Modus 1.2 TCE
Upam,da ni narobe ker je povezava do slik na kateri je tudi moja prejsnja Ibiza
Pa sre?®no na poti
Scott
Scott
Na vaso zeljo se nekaj podatkov o avtu.
Grand Modus 1.2 TCE 100 km oprema ELAN, avto ima rocno klimo,4 blazine,meglenke,ogrevana in elektricno pomicna ogledala ,crna metalic barva.V glavnem nic posebnega,a vseeno ima kar potrebujem.Cena je bila Septemba 11 990e ob tem so mi podarili se dodatni 2 leti garancije.Z avto sem do sedaj prevozil 4300 km in sem zelo zadovoljen.Avto presenetlivo lepo vlece tudi iz nizkih obratov ko dodas gas lepo potegne,v primerjavi s prejsnjim IBIZA 1.4 16 V je obcutno poskocnejsi. Z Ibizo sem bil 5 let zelo zadovoljen,a ko sem se peljal nekaj prvih km z Modusom,sem pomislil ,v kaki trdi skatli sem se vozil prej.Skratka obcutek je super ,posebno ker se visje sedi in ima zelo velike sipe je pregled naprej odlicen.
PS.kam je izginila moja slikca ( avatar?)
Grand Modus 1.2 TCE 100 km oprema ELAN, avto ima rocno klimo,4 blazine,meglenke,ogrevana in elektricno pomicna ogledala ,crna metalic barva.V glavnem nic posebnega,a vseeno ima kar potrebujem.Cena je bila Septemba 11 990e ob tem so mi podarili se dodatni 2 leti garancije.Z avto sem do sedaj prevozil 4300 km in sem zelo zadovoljen.Avto presenetlivo lepo vlece tudi iz nizkih obratov ko dodas gas lepo potegne,v primerjavi s prejsnjim IBIZA 1.4 16 V je obcutno poskocnejsi. Z Ibizo sem bil 5 let zelo zadovoljen,a ko sem se peljal nekaj prvih km z Modusom,sem pomislil ,v kaki trdi skatli sem se vozil prej.Skratka obcutek je super ,posebno ker se visje sedi in ima zelo velike sipe je pregled naprej odlicen.
PS.kam je izginila moja slikca ( avatar?)
Pa sre?®no na poti
Scott
Scott
Podobenga imam tudi sam. Enak motor in barva. Edino Style opremo sem vzel z zatemnjenimi stekli, krom dodatki na sprednji maski in zadnja letvica ter dodatne zaromete za ovinet. Od dodatne opreme sem pa vzel komplet odlagalnih prostorov v stropu vozila in pod sedezi, pa na zadnjih sedezih so mizici. Pa elektricni pomik je se zadaj.
Drugace sem pa z avtom izredno zadovoljen. Relativno majhna poraba, (okrog 7,5l mesane voznje) poskocna masina, prostoren, v mestu se odlicno znajde. Ko sma sla s punco na morje kampirat sem pa cele zadnje sedeze ven vzel in sva imela zadaj vse kar nama je prislo pod roke.
Fajn vozi!
Lp, Jure
Drugace sem pa z avtom izredno zadovoljen. Relativno majhna poraba, (okrog 7,5l mesane voznje) poskocna masina, prostoren, v mestu se odlicno znajde. Ko sma sla s punco na morje kampirat sem pa cele zadnje sedeze ven vzel in sva imela zadaj vse kar nama je prislo pod roke.
Fajn vozi!
Lp, Jure
Verjamem, tudi twingo 1.2 16V je nepremicnina. Clio1 1.2 je bolj poskocen!MaTe0 napisal/-a:tA masina ma 100 konjev? Ker sem vozil modusa z 1.2 16v in tista krava ni sla nikamor
1.2 TCE je pa super motor, lepo vlece ze iz nizkih obratov, v visokih pa se bolj, tudi navora je zmeram dovolj na razpolago. Ce bi jaz kupoval cliota ali modusa, bi sigurno vzel 1.2TCE.
Drugace pa lustn avtock, barva je prava je pa tudi prava!
vse kar je lepega je barva in to da je novi, drugace veliko varnih kilometrov pa kake litke gor ga zgleda ko avto
kaj ti se norca delas al se nisi mel avta ki bi ti pil majn ko 7.5 litra? in 1.2 motor? meni krava z 2.2 pije meseno 7.5, pa mislim da ni tolko pomembno da je dizel, glede na to da ma modus motor 1.2 in par sto kil majn. 7.5 litra se mi R19 ni pila ki je bla stara ko zemla
James napisal/-a:Relativno majhna poraba, (okrog 7,5l mesane voznje) poskocna masina,
kaj ti se norca delas al se nisi mel avta ki bi ti pil majn ko 7.5 litra? in 1.2 motor? meni krava z 2.2 pije meseno 7.5, pa mislim da ni tolko pomembno da je dizel, glede na to da ma modus motor 1.2 in par sto kil majn. 7.5 litra se mi R19 ni pila ki je bla stara ko zemla
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Markolino prej sem imel Ibizo 1.4 16V 75 KM oprema SIGNO in ja MODUS je avto za zrele ljudi ,kar s svojimi 55 leti tudi sem.Ko pravis da se ta dva avta ne moreta primerjat imas seveda prav,Modusa sem vzel ravno zaradi tega ,ker je v osnovi cisto drug avto,namrec pri Modusu nimam tezav pri vstopanju in izstopanju,niti nimam tezav ko zapeljem cez kako luknjo kakor v Ibizi ,kjer mi je zabilo sedez v zadnjico in s tem v hrbtenico.Modus je pac kar se voznje tice veliko bolj uglajen,mehak in udoben v vseh pogledih,poleg tega mi tukaj ni potrebno ugasnit klime ko grem v breg,kar sem prej moral ,ce nisem bil sam v avtu.
Pa sre?®no na poti
Scott
Scott