Renault 25

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

MeGaNe_16V napisal/-a:se strinjam. :?

Je res, da so nekatere 25ke imele celo senzor, ki je zaznal hlape alkohola in avto ni hotu vzgat? :D
a ma dons ze sploh ker avto to ? :lol:
Slika
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V
Kraj: Zasavje, Maribor

Odgovor Napisal/-a MeGaNe_16V »

86-4PJ napisal/-a:
MeGaNe_16V napisal/-a:se strinjam. :?

Je res, da so nekatere 25ke imele celo senzor, ki je zaznal hlape alkohola in avto ni hotu vzgat? :D
a ma dons ze sploh ker avto to ? :lol:
baje ne. sam tko so govoril, ko so bile 25ke se aktualne :D
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

no no dons imamo te senzorje v obliki policajev...drugace tista rdeca 25 ka je bila uceraj se zmeraj na istem parkir placu...
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
JO-PO
Kraj: Žurkavas/Podgurje

Odgovor Napisal/-a JO-PO »

Glih dons sm dubu R25 za gajbo pira!

J edolgu stala pod kozucom, pa sm deca dans uprasou, ce proda, pa je reku
da naj dam za gajbo pira pa odpelm!

cE RABS kaksn del, js bom vzeu samo 5 brzino!
It's not only ENDURO, it`s LIFESTYLE!
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V
Kraj: Zasavje, Maribor

Odgovor Napisal/-a MeGaNe_16V »

ker letnik? kolk motor? kaksne barve? :wink:
Uporabniški avatar
Redline
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Redline »

JO-PO napisal/-a:Glih dons sm dubu R25 za gajbo pira!

J edolgu stala pod kozucom, pa sm deca dans uprasou, ce proda, pa je reku
da naj dam za gajbo pira pa odpelm!

cE RABS kaksn del, js bom vzeu samo 5 brzino!
Kateri model 25ke pa imas sedaj? Je vozna?
Moji renaulti:
Renault 21 GTS ph1 (1987)
Renault 21 TXI ph2 (1990)
Renault 21 Turbo ph1 (1987)
Renault 21 Turbo Quadra ph2 (1991)
Renault Clio II 1.2 RN (2000)
Renault 19 chamade 16V ph2 (1993)
Biturbo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Biturbo »

>A mogoce kdo ve, ce je kje v sloveniji rdeca 25ka baccara? Pred leti jo je imel moj soedalvec v kisovcu... Bila je kot iz fabrike. pol se je pa prodala pa je nisem vidu ze par let...

Sem slucajno tole najdu :) Tole 25ko od tvojga sodelavca je "sestavil" en tlele na vasi in sicer je iz Italije pripeljal 2.0 TXI verzijo, pol jo je pa registriral na papirje od ene razbite V6 Baccare. TXI znacko je dal dol in dal namesto nje Baccara. Zadnjo havbo je enmu modelu prodal in namestil drugo, s tamalim spojlerckom. Pol je sla tale 25ka v Kisovec, od tam v Trbovlje, pol sem jo pa jaz mel :) To je blo med 99 in 03, ko sem jo prodal v Mekinje. Ta jo je mel do predlan, ko sem v eni bazi videl da se je zamenjal lastnik. Zdej pa ne vem kje je. Dokler sem jo mel jaz, je bla tipi-topi, po stevcu sem jo mel od 177 do 204 tisoc. Sem jo s tezkim srcem dal za 250 jurjev, sam kaj cmo, sem potem neki druzga nabavil. Je pa bil spica avto, velik opreme (tut ta sistem je mel, da se je prtljaznik sam do konca zaprl, ki so ga potem pri S klasi tako opeval), pa razmeroma optimalen motor. Nizki stroski registracije (97 kW, 1995 ccm), poraba okrog 10. Avto sem sicer kupil povsem na blef, na koncu pa sem bil super zadovoljen. Po tistih zicih se mi se danes malo kolca, crickov nobenih, vse je delalo, edino klima mi je na koncu zacela puscat. Nekaj se je s tem ubadal en majster na Rakovi jelsi, no potem sem pa itak prodal. Morda mam se kak del kje doma, smo s kolegi eno V6 kupil za dele in jo potem oskubli :)
Uporabniški avatar
Redline

ej model!jaz sem kupil tvojo baccaro kak mesec nazaj, sedaj pa sem jo prodal dobremu kolegu! Namen jo je popolnoma obnovit ker je precej boga. Ce jo zelis kaj videti jo imamo v Ljubljani za Bezigradom! Je pa bombasticen avto!
Moji renaulti:
Biturbo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Biturbo »

ej, vrhunska novica. :) ves da me res zanima, kaksna je in to, tut ce je bolj boga.. :( men se je itak zdelo, da jo bo oni, k jo je od mene kupil, mel za krompir vozit :( jo je pa pomoje mel od 2003 do nekje 2007, ko jo je prodal enmu starejsemu, tut kamnisko obmocje.

no, glavno da je revca zdej v dobrih rokah, kar se delov tice pa bom pogledal po garazi. sta mela pa se dva moja kolega podobno zadevo, en je na eni drazbi kupil belo (italijanska, zaplenjena k so neki svercal), sam je bla ze takrat bolj boga, drug je mel pa misje sivo, k se pomoje zdej na avto.netu prodaja. ta je bla takrat v takem lepem stanju kot moja, pa se dodatno je mela sibedah. pol jo je prodal in sem zgubil stike.

aja, ceprav so bla to za marskoga stara jajca, jo je blo men tolk skoda, da sem mel dve sezoni za pozim drug avto :)
Uporabniški avatar
Redline

verjamem ja, da ti jo je bilo skoda hehe jaz sem tudi tak, se hujsi: tri enaindvajstke sem se odlocil da bom sam se s prikolico okoli vozil na kaka srecanja hehe cez en let gre pa tudi TXi iz vsakodnevne uporabe in bo bolj vikend prevozno spredstvo :D
Moji renaulti:
Odgovori