styling pred zimo da/ne
styling pred zimo da/ne
torej odlocam se ali naj pred zimo (torej ta mesec) zmecem spojlerje in odbijace na avto al nej to nardim pred spomladjo? ker do izraza stvari ne bojo prisle na navadnih feltnah ki jih mam za zimo + sfukam lahk dost plastike ker sem zelo nizek.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
- blue tornado
Re: styling pred zimo da/ne
Moje mnenje;NE!!!!croma_man napisal/-a:torej odlocam se ali naj pred zimo (torej ta mesec) zmecem spojlerje in odbijace na avto al nej to nardim pred spomladjo? ker do izraza stvari ne bojo prisle na navadnih feltnah ki jih mam za zimo + sfukam lahk dost plastike ker sem zelo nizek.
-
DognerDJ
itak stari...13ke lite sekajo
pa baloni zimski gor
drugo leto se nebom sekiral al bo kej gor na avtu al ne...letos je pa se velika investicija v musko pa bi rajs spomladi gor ruknu spojlarijo kot pa zdej ker pozimi mi tak ne koristi nic (se grdo zgleda brez pravih feltn).
LP Milan
drugo leto se nebom sekiral al bo kej gor na avtu al ne...letos je pa se velika investicija v musko pa bi rajs spomladi gor ruknu spojlarijo kot pa zdej ker pozimi mi tak ne koristi nic (se grdo zgleda brez pravih feltn).
LP Milan

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Dol jo je treba spulit... Gre bolj na trdo ker je zahakljano ampak ni bojazni da bi se kaj odlomilo. Najprej sem staknil desni del, ker ima samo 1 zatic na sredini, potem pa se levi del, ko ima pa en zatic zgoraj in en spodaj.
Pazljiv moras bit samo ko dajas nazaj ko je kromirano, ker je kromirano v celoti in so zatici trdi in se lahko zlomijo ce ne pazis (niso tako prozni zaradi kromiranja).
Pazljiv moras bit samo ko dajas nazaj ko je kromirano, ker je kromirano v celoti in so zatici trdi in se lahko zlomijo ce ne pazis (niso tako prozni zaradi kromiranja).
Ne, ni potrebno cele letvice dol dajat, edino ce bos kromiral vse skupaj, ker drugac gre oznaka motorja posebaj dol. Ce bi bil tak design teh letvic da bi blo vse skupaj, bi blo tut pri montazi avtomobila vse skupaj mal bolj zakomplicirano, tako pa samo pravo oznako motorja gor dajo pa jethesharky napisal/-a:a pa je treba najprej celo letvico dol dat?