styling pred zimo da/ne

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

styling pred zimo da/ne

Odgovor Napisal/-a croma_man »

torej odlocam se ali naj pred zimo (torej ta mesec) zmecem spojlerje in odbijace na avto al nej to nardim pred spomladjo? ker do izraza stvari ne bojo prisle na navadnih feltnah ki jih mam za zimo + sfukam lahk dost plastike ker sem zelo nizek.
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
blue tornado

Re: styling pred zimo da/ne

Odgovor Napisal/-a blue tornado »

croma_man napisal/-a:torej odlocam se ali naj pred zimo (torej ta mesec) zmecem spojlerje in odbijace na avto al nej to nardim pred spomladjo? ker do izraza stvari ne bojo prisle na navadnih feltnah ki jih mam za zimo + sfukam lahk dost plastike ker sem zelo nizek.
Moje mnenje;NE!!!!
SanSan

Odgovor Napisal/-a SanSan »

Tudi jaz mislim da nima smisla dajat spojlerjev gor pred zimo. Razen ce mors kje pluzit doma. :twisted:

Jaz se prav bojim kaj bo na zimo z mojimi spojlerji :? :?
DognerDJ

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

Kaj bos pa naredo naslednjo zimo - si jih bos dol dal ? Moje mnenje je , da si jih das ze zdaj gor ( poleg pa si nabavi se ena alu platisca za zimske gume ).
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

itak stari...13ke lite sekajo :new-bday: pa baloni zimski gor :B-fly:

drugo leto se nebom sekiral al bo kej gor na avtu al ne...letos je pa se velika investicija v musko pa bi rajs spomladi gor ruknu spojlarijo kot pa zdej ker pozimi mi tak ne koristi nic (se grdo zgleda brez pravih feltn).

LP Milan
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

pred zimo NE dajat gor ker bos sam sfuku plastike :? ,ker se pozimi snek strdi oz zaledeni in je trd ko kamen,mal pocs nekam in poka pa so sli spojlercki :lol:

pred spomladjo pa kr gor :twisted:
virko
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a virko »

Jaz sem tut mislu znizat avto, ampak sem se odlocu da zdele pred zimo nima smisla, tako da bom tut jaz styling opravljal drugo leto.
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

virko kak si ti tisto plastiko dol dobu ko si jo pol dau kromirat k mas na letvicah?
virko

Dol jo je treba spulit... Gre bolj na trdo ker je zahakljano ampak ni bojazni da bi se kaj odlomilo. Najprej sem staknil desni del, ker ima samo 1 zatic na sredini, potem pa se levi del, ko ima pa en zatic zgoraj in en spodaj.

Pazljiv moras bit samo ko dajas nazaj ko je kromirano, ker je kromirano v celoti in so zatici trdi in se lahko zlomijo ce ne pazis (niso tako prozni zaradi kromiranja).
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

a pa je treba najprej celo letvico dol dat?
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

pozimi nic plastike pa ne spuscat..
samo sneg se nabere med blatniki pa oni po*ukani led ko ga ven ne spravis ko ga ces spucat ..pol pa ti skace med blatnikom pa kolo skos ...od one zmrznjene brozge tisto sranje ...
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

KAJ PA CE ZE IMAS GOR SPOJLERJE KOT JAZ IN SI JIH DAS PRED ZIMO DOL??TO JE DOBRO MAR NE, SPLOH, CE IMAS POL DENAR DA TI JIH NAZAJ GOR ZALIMAJO!!!
PA SE PREBARVAT JIH LAHKO DAS, CE SO POSKODOVANI OD KAMENCKOV KAR VSEKAKOR SO!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
jack
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a jack »

res je bols pocakat konec zime. drgac pa kokr ces. jest sm lansko zimo(zacetk novembra) avto dol spustu, pa mi ni blo nc zov. pac tko je prslo. drgac pa tud zdele mislm pragove gor dat tko da... odlocitev je v tvojih rokah. res pa je da lohk nardis velik skode, ce ne pazis kje vozis.
virko

thesharky napisal/-a:a pa je treba najprej celo letvico dol dat?
Ne, ni potrebno cele letvice dol dajat, edino ce bos kromiral vse skupaj, ker drugac gre oznaka motorja posebaj dol. Ce bi bil tak design teh letvic da bi blo vse skupaj, bi blo tut pri montazi avtomobila vse skupaj mal bolj zakomplicirano, tako pa samo pravo oznako motorja gor dajo pa je ;)
Odgovori