laguna 2.0 let 95 nujno rabim pomoc Menjalnik ali kaj druga.

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
bostjan07

laguna 2.0 let 95 nujno rabim pomoc Menjalnik ali kaj druga.

Odgovor Napisal/-a bostjan07 »

Laguna 2.0 rtx .Let 95. Levo polosovino na menjalniko mi izmakne iz menjalnika.Avto ne gre naprej ne nazaj .Danes sem mejalnik zamenjo in po 500 metrih voznje sem zopet ostal na cesti. Vse tri nosilce motorja in menjalnika sem zamenjo .
Zadnjič spremenil bostjan07, dne 11 Jan 2009, 00:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Ja pa polosovino zamenjaj....
Mislim, da je to prva stvar katero bi sam menjal ce bi se mi to dogajalo. ( poleg varovalke).
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Re: laguna 2.0 let 95 nujno rabim pomoc

Odgovor Napisal/-a denisn »

bostjan07 napisal/-a:lp na laguni mi mece polosovino ven po 10 metrih viznje na levi strani na soferski strani zamenjo sponki v menjalniko .isto mece ven kupo vceraj rableni menjalnik danes ga zmontiri po okoli 500 metrih enako vrze ven z menjalnika nosilci motorja novi kugle koncniki novi lasnik ze 4 leta avto odlicno ohranjen prosim vas za resne odgovore lp Bostjan mb.
Zakaj si pa menjalnik menjal, ce ti polosovino mece ven?
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
bostjan07

Re: laguna 2.0 let 95 nujno rabim pomoc

denisn napisal/-a:
bostjan07 napisal/-a:lp na laguni mi mece polosovino ven po 10 metrih viznje na levi strani na soferski strani zamenjo sponki v menjalniko .isto mece ven kupo vceraj rableni menjalnik danes ga zmontiri po okoli 500 metrih enako vrze ven z menjalnika nosilci motorja novi kugle koncniki novi lasnik ze 4 leta avto odlicno ohranjen prosim vas za resne odgovore lp Bostjan mb.
Zakaj si pa menjalnik menjal, ce ti polosovino mece ven?
Zamenjo sem menjalnik,polosovino,nosilce ,
Uporabniški avatar
Sebastijan
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a Sebastijan »

Kaj polosovino je ze prej ven metalo s starim menjalnikom. :?: :?: :?:
bostjan07

Ja ze na starem menjalniko.Prej stiri leta nobenih problemov z Avtom.
Uporabniški avatar
Sebastijan
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a Sebastijan »

Pol pa ni problem v menjalniku ampak nekje zunaj. Lahko da Motor ni v pravilni legi ali pa je nekaj z obeso kolesa narobe. Lahko so zanic puse v roki ali pa krogla na koncu roke.

Kaj je bil avto spredaj kaj razbit. :? :?
bostjan07

Bil sem na stajerskem avtodomu.tam pravijo tako,da je to bolezen lagun 2.0.Menjalniki gredo nekje do 300000 km,toliko ima prevozenih moja.Druga varijanta je,da je avto spredaj prepotegnjen oziroma razsirjen :evil:Puse so nove prav tako nosilci motorja, oba amotizerja, koncnika,skratka sprednja prema je ok.Je pa nekaj res avto sem imel 2 leti spuscen :mad: . Nevem pa zakaj mi z menjalnika salcko ven potisne in ostane na polosovini. Po mojem mislenju mora delati silo v samem menjalniku.In to v starem in novem menjalniku enako. :shock:
bostjan07

Napako odpravo :D :D :D :D :D :D avto gre :D
Uporabniški avatar
Tommy30

bostjan07 napisal/-a:Napako odpravo :D :D :D :D :D :D avto gre :D
Ja. Ok.

In kaj je bil vzrok???
bostjan07

Menjalnik vrgo gor od Klijota 1.4. en nosilec spremeniu pase original .:D :D Meni pa serviserji govorili da nepase nic druga kot samo laguna 2.0 :mad: :mad: :mad: Zdaj se vidi kaksne serviserje mamo na reno servisih groza no danebo pomote niso vsi enaki . :D :D lp Bostjan .
Uporabniški avatar
Tommy30

bostjan07 napisal/-a:Menjalnik vrgo gor od Klijota 1.4. en nosilec spremeniu pase original .:D :D Meni pa serviserji govorili da nepase nic druga kot samo laguna 2.0 :mad: :mad: :mad: Zdaj se vidi kaksne serviserje mamo na reno servisih groza no danebo pomote niso vsi enaki . :D :D lp Bostjan .
Samo ti pa si model.
Pa sej nimata oba menjalnika istega prestavnega razmerja......
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

Ce si z drugim menjalnikom odpravil napako, pomeni, da je bil tudi drugi menjalnik od Lagune zanic ali pa nosilec motorja.
Go HARD or Go HOME
bostjan07

Tommy30 napisal/-a:
bostjan07 napisal/-a:Menjalnik vrgo gor od Klijota 1.4. en nosilec spremeniu pase original .:D :D Meni pa serviserji govorili da nepase nic druga kot samo laguna 2.0 :mad: :mad: :mad: Zdaj se vidi kaksne serviserje mamo na reno servisih groza no danebo pomote niso vsi enaki . :D :D lp Bostjan .
Samo ti pa si model.
Pa sej nimata oba menjalnika istega prestavnega razmerja......
Nevem model gor model dol lahko si pa prides stvar ogledat :D .Prestavno razmerje dokazano z moje strani je ENAKO.
bostjan07

Dr_S napisal/-a:Ce si z drugim menjalnikom odpravil napako, pomeni, da je bil tudi drugi menjalnik od Lagune zanic ali pa nosilec motorja.
Ne ne menjalnik je bil zanic.Tudi peta ni delala .V petek ga bom vrno lasniko on pa meni denar nazaj .
Odgovori