pol bos pa mogu na lokalca pridet... Sej mislim da sem 1x vidu tvojo rdeco raketo na nasem lokalcu (RUTAR.press)
Espace 1 phase 1 in Espace 2
- Citroenovc
Pohvale, da se kdo loti prvega Espaca na cesto spravit in vozit tudi od mene - avto je legenda.pety napisal/-a:![]()
![]()
Booo ej!! Avto, ki je odprl poglavje o vanih. Svetovno!!! Svaka cast za tak projekt, to pa je res vedno bolj redko vozilo na nasih cestah. Zares vse pohvale!!
Ni pa res, da je tole prvi MPV - je pa imel super reklamiranje. Drugace je Voyager kar par let starejsi (pa se je tudi po evropi prodajal) ....
Je pa vseeno Espace pionir v marsicem ... Ce pomislim, kako so se pri PSA z njim nasrali - saj poznate anekdoto, ne?
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
- Citroenovc
Prvi Espace je ze prodan bil ja... Se ga se vidi po LJ, samo nekako ni vec tolk fukis brez felten pa vsega
Nazalost pa zaradi prevec problemov z 2ko espacom tudi ta ni vec v uporabi in bo sel v dele
Par slikc (mislim da) se ne-pokazanega espaca:

In pa se v elementu

P.S. Stare slikce sem updaital, da zespet delujejo
Nazalost pa zaradi prevec problemov z 2ko espacom tudi ta ni vec v uporabi in bo sel v dele
Par slikc (mislim da) se ne-pokazanega espaca:

In pa se v elementu

P.S. Stare slikce sem updaital, da zespet delujejo
Sprememba plana. Bozicek je reku, da nisem bil kej pretirano priden to leto, tak da si zasluzim kazen...
Ta kazen je prisla dons zjutri, ko je fotr reku ce bi jaz mel espaca zase
Pa ok, za dele tako ali tako ni bilo kakih prevelikih interesov, pelje se se, par delov je tako rekoc novih... zakaj pa ne.
Plani: Zrihtat dihtuno na glavi, pecko zamenjat, par tesnil okol servo pumpe pusca... Potem se pa zacne ta veliko delo. Vecina dela bo v notranjosti, pa samo prednji sedezi ustanejo notri
Ko se bo kej zacelo delati se javim.
Ta kazen je prisla dons zjutri, ko je fotr reku ce bi jaz mel espaca zase
Pa ok, za dele tako ali tako ni bilo kakih prevelikih interesov, pelje se se, par delov je tako rekoc novih... zakaj pa ne.
Plani: Zrihtat dihtuno na glavi, pecko zamenjat, par tesnil okol servo pumpe pusca... Potem se pa zacne ta veliko delo. Vecina dela bo v notranjosti, pa samo prednji sedezi ustanejo notri
Ko se bo kej zacelo delati se javim.
Plan je met neki podobnega ko Menzy na vratih (se pravi 2x 10" PA na vrata), seleniumke na armaturi, zadi pa wall (6 order bandpass z 2x15? 12 12" v 4 order wall? 4x 15" v 6 reda bi se nekak slo...)... Sam to bo zlo dolgotrajen projekt (moram prej 2 druga avta dokoncat
), tak da zdej pac nabiram skupi material.