R19 1,4 (l.93); semering pri menjalniku
-
motorist84
- Kraj: CE
R19 1,4 (l.93); semering pri menjalniku
Pozdravljeni!
Zanima me ce slucajno kdo ve dimenzije semeringa, ki se nahaja na glavni gredi, ki pride iz menjalnika na sklopko? Zato, da lahko nabavim material preden se lotim razdiranja...
Hvala
Zanima me ce slucajno kdo ve dimenzije semeringa, ki se nahaja na glavni gredi, ki pride iz menjalnika na sklopko? Zato, da lahko nabavim material preden se lotim razdiranja...
Hvala
- marcel_mastnak
- Kraj: celje
Ce sm prou najdu 80/100/8mm (notranji/zunanji/debelina). Sicer je pa odvisno od tipa motorja, ker je lahko tudi 13mm debelina.
Mam pa izkusnje da bos moral vzet najprej semering ven in jit kupit nov semering, ker sem ze dostikrat dobil napacno stvar, pa ceprav naj bi bilo to to. Tako je najlazje
Mam pa izkusnje da bos moral vzet najprej semering ven in jit kupit nov semering, ker sem ze dostikrat dobil napacno stvar, pa ceprav naj bi bilo to to. Tako je najlazje
Enigma motorsport
-
motorist84
-
motorist84
Hvala za trud!Drmo napisal/-a:Ce sm prou najdu 80/100/8mm (notranji/zunanji/debelina). Sicer je pa odvisno od tipa motorja, ker je lahko tudi 13mm debelina.
vidm smo hitre jeze...motorist84 napisal/-a:A se je tak tezk zadrzat z neumestnimi komentarji...CliYo II napisal/-a:je tok tezko it u trgovino z avtodeli in povedat da rabis semering za vztrajnikom za r 19...
ne vem zakaj bi biu neumesn...
Kaksne trgovine pa mate pol pri vas da nimajo tud enga kataloga s semeringi da mors z usemi merami pridt tja...
pa brez zamere...