Dans smo ze izolacijo lepl gor, jutr bo gotovo pa se spet lotim bodykita in pragov na belem. Zaenkrat deluje trdo vse skupaj, upam da tako ostane ker sem hitro pridobil par dB
R express - GTT widebody look(naprodaj stran 67)
jp, 30eur aka. 3 tube najmocnejsega karoserijskega lepila (tist k se uporablja za pragove), je pa zamazano za preckami tako da deluje vse skupaj precno za trdoto in pa lepilo ublazi vibracije direktno na zunanji del karoserije, pri parih avtih ki so preziveli svoje v akustiki je tocno ta spoj popustil tako da smo tokrat upam da uspesno preprecili to. Ce se kdo se spomni mojega cliota si lahko streho stisnil za 10-15 cm dol z enim prstom.
Dans smo ze izolacijo lepl gor, jutr bo gotovo pa se spet lotim bodykita in pragov na belem. Zaenkrat deluje trdo vse skupaj, upam da tako ostane ker sem hitro pridobil par dB

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
ne, so nacrti za zunanjost tok hudi se, pa dobu sm enga ful hudga photoshoperja k bo se naredu tematiko pa kombinacijo barv tko da za musko se vedno nism nc projektiral 

uros ti se kr smej, sej se jst tud ko vidim ka morm se vse nardit

v dveh dneh smo porabl 10m2 izolacije samo za keson
se 6m2 rabim da koncam cel avto
fak, prvi izracuni so bli da mi bo se ostal kej od 10m2, matematika ni moj doma
v dveh dneh smo porabl 10m2 izolacije samo za keson
fak, prvi izracuni so bli da mi bo se ostal kej od 10m2, matematika ni moj doma

Ja racunal si ze racunal. A naracunal premalo. Sej bo bolje.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Pol v redu sm mislu da niste nc mazal k se ne vid de bi kej vn prlezl pr robovih.croma_man napisal/-a:jp, 30eur aka. 3 tube najmocnejsega karoserijskega lepila (tist k se uporablja za pragove), je pa zamazano za preckami tako da deluje vse skupaj precno za trdoto in pa lepilo ublazi vibracije direktno na zunanji del karoserije, pri parih avtih ki so preziveli svoje v akustiki je tocno ta spoj popustil tako da smo tokrat upam da uspesno preprecili to. Ce se kdo se spomni mojega cliota si lahko streho stisnil za 10-15 cm dol z enim prstom.
Off: kva pa je zej z obrobami od gtt?
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
obrobe so spoliestrane, ta teden se prage zapoliestram pol se pa zacne veselje ki slisi na ime kitanje in smirglanje (pa se zuni je mrzl k prasica tko da bom mogu notr prasit po delavnici).